קוקיז בסגנון ניו יורק

לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וחום.
  3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים (ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר).
  6. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים (בגודל אפרסק בערך).
  7. הופכים את תבניות התנור ומשמנים את תחתיתן בתרסיס השמן. מצמידים לשמן את נייר האפייה.
  8. מעבירים לתבנית במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות ומתרחבות מאוד).
  9. אופים כ-15 דקות (עד ששולי העוגיות זהובות).
  10. מוציאים מהתנור ומצננים מעט להתייצבות (אחרת העוגיות תשברנה).

 

שוברים את הראש מה להכין לארוחת שישי? יש לנו רעיונות לארוחה מעולה!

 

הערות

  • העוגיות יוצאות תפוחות יחסית מהתנור אבל שוקעות ונסדקות עם הקירור, וזה בדיוק מה שאמור לקרות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (120)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      שוקולד צ’יפס מריר

      Foody team
      Foody team

      קמח ללא גלוטן

    Avatar
    שיר

    אני רוצה לחלק את זה לעוגיות קטנות יותר, איך לשנות את הזמן אפיה?

      Foody team
      Foody team

      הזמן ירד טיפה. תאפי עד שהן מתייצבות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody