קוקיז בסגנון ניו יורק

לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וחום.
  3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים (ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר).
  6. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים (בגודל אפרסק בערך).
  7. הופכים את תבניות התנור ומשמנים את תחתיתן בתרסיס השמן. מצמידים לשמן את נייר האפייה.
  8. מעבירים לתבנית במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות ומתרחבות מאוד).
  9. אופים כ-15 דקות (עד ששולי העוגיות זהובות).
  10. מוציאים מהתנור ומצננים מעט להתייצבות (אחרת העוגיות תשברנה).

 

שוברים את הראש מה להכין לארוחת שישי? יש לנו רעיונות לארוחה מעולה!

 

הערות

  • העוגיות יוצאות תפוחות יחסית מהתנור אבל שוקעות ונסדקות עם הקירור, וזה בדיוק מה שאמור לקרות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (83)

    Avatar
    אסתי

    האם אפשר להשתמש בסוכר חום דמררה?

    Avatar
    מאי מז

    האם אפשר לשמור את העוגיות במקרר? אם כן כמה זמן? האם זה פוגע במרקם הנימוח שלהן?

      Foody team
      Foody team

      היי, את העוגיות יש לשמור בצנצנת אטומה על השיש ולא במקרר

    Avatar
    הלית

    איך ואיפה לאחסן את העוגיות? במקרר? תודה

      Foody team
      Foody team

      לאחסן בצנצנת אטומה על השיש

    Avatar
    מאיה

    אפשר לוותר על התמצית וניל או להוסיף סוכר וניל במקום ? ובאיזה שלב להוסיף אם כן סוכר וניל?

      Foody team
      Foody team

      אפשר לוותר על תמצית הוניל (למרות שהיא מוסיפה טעם נהדר). לא כדאי לשים במקום הוניל סוכר וניל כי הוא מוסיף מתיקות.

    Avatar
    ירדנה יחזקאל

    רכות מבפנים קרספי מבחוץ נמסות בפה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody