קוקיז בסגנון ניו יורק

לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
  • קרין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וחום.
  3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים (ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר).
  6. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים (בגודל אפרסק בערך).
  7. הופכים את תבניות התנור ומשמנים את תחתיתן בתרסיס השמן. מצמידים לשמן את נייר האפייה.
  8. מעבירים לתבנית במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות ומתרחבות מאוד).
  9. אופים כ-15 דקות (עד ששולי העוגיות זהובות).
  10. מוציאים מהתנור ומצננים מעט להתייצבות (אחרת העוגיות תשברנה).

 

שוברים את הראש מה להכין לארוחת שישי? יש לנו רעיונות לארוחה מעולה!

 

הערות

  • העוגיות יוצאות תפוחות יחסית מהתנור אבל שוקעות ונסדקות עם הקירור, וזה בדיוק מה שאמור לקרות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (143)

Avatar

    Avatar
    טליה

    שלום.הכנתי עכשיו את העוגיות,הן ממש טעימות אבל-כשהכנסתי אותן לתנור בתור עיגולים כמו שרואים בתמונה באתר הן לא השטטחו לי בכלל אחרי 15 דק בערך..אז מעכתי לצורת עיגול משוטח ואז יצאו טוב כמו שצריך..אשמח לדעת למה זה קרה לי?שהבצק לא השטטח באפייה.??זה כמעט תמיד קורה לי .! תודה אשמח לתשובה מהירה!!!!

      Avatar
      קרין גורן

      היי טליה, האם עקבת אחר הכמויות המדויקות של המתכון? העוגיות כן אמורות להשתטח אם עושים לפי המתכון המדויק.

    Avatar
    רחלי דובינובסקי

    העוגות הכי טעימות שהכנתי אי פעם! והכנתי לא מעט עוגיות. מתכון מושלם ביותר תודה קרין

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות