קוקיז בסגנון ניו יורק

לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וחום.
  3. מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
  4. מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים (ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר).
  6. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים (בגודל אפרסק בערך).
  7. הופכים את תבניות התנור ומשמנים את תחתיתן בתרסיס השמן. מצמידים לשמן את נייר האפייה.
  8. מעבירים לתבנית במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות ומתרחבות מאוד).
  9. אופים כ-15 דקות (עד ששולי העוגיות זהובות).
  10. מוציאים מהתנור ומצננים מעט להתייצבות (אחרת העוגיות תשברנה).

 

שוברים את הראש מה להכין לארוחת שישי? יש לנו רעיונות לארוחה מעולה!

 

הערות

  • העוגיות יוצאות תפוחות יחסית מהתנור אבל שוקעות ונסדקות עם הקירור, וזה בדיוק מה שאמור לקרות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (57)

    Avatar
    מיכל

    האם אפשר להשתמש בכל שוקולד רגיל?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, פשוט לקצוץ אותו

    Avatar
    בני

    יצאו עוגיות מעולות! תודה על המתכון ❤️

    Avatar
    ליטל

    האם אפשר להשתמש רק בסוכר לבן או חייב גם סוכר חום לטעם?

      Avatar
      Foody Foody

      סוכר חום תורם גם לטעם אבל בעיקר למרקם

    Avatar
    לירון

    האם מטבעות השוקולד שהיא משתמשת בסרטון אלו מטבעות שוקולד מטומפררות?

      Avatar
      Foody Foody

      לא, מטבעות שוקולד מריר, לא מטומפרר

    Avatar
    אורטל

    אפשר להחליף את הקמח בקמח משיבולת שועל?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר, התוצאה כמובן לא תהיה זהה למקור

    Avatar
    אלי

    אפשר להכין את העוגיות גם בטוסטר אובן ?

      Avatar
      Foody Foody

      כן 🙂

    Avatar
    הנאדי

    יש לי קמח תופח . אפשר להשתמש בקמח התופח ולוותר על הסודה לשתיה ?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר אבל התוצאה תהיה שונה. סודה לשתיה אינה רק מתפיחה אלא איחראית גם למרקם.
      החלפה בקמח תופח תניב עוגיות שהן יותר “עוגתיות”

    Avatar
    אביב

    האם אפשר להכין את המתכון ללא מיקסר? אם כן כיצד?

      Avatar
      Foody Foody

      לא צריך מיקסר במתכון הזה. פשוט לערבב בקערה

    Avatar
    רחלי

    האם אפשר להכין את העוגיה עם קמח כשר לפסח

      Avatar
      Foody Foody

      כן

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody