עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה

בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. במעבד מזון מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
  3. מגלגלים כדורים בגודל עגבניית שרי מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
  5. מצפים: מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות (בכמה ‘נגלות’) לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (55)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      היי לימור. הקורנפלור מסמיך את הבלילה של הבצק.

הצג עוד

קטגוריות