קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים

קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת.
  4. מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
  5. בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית - מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג.
  6. אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (48)

Avatar

    Avatar
    אורנית

    למה רשום 200 גרם ובסרטון 250 אז כמה להשתמש?

      Avatar
      קרין גורן

      היי אורנית, תודה על ההערה. 200 גרם, כמו שרשום במתכון 🙂

    Avatar
    Liraz Gvili-Raz

    מחפשת תשובה של מומחה- למה תמיד בכל סוג של עוגיה עם צימוקים הצימוקים מתנפחים ונשרפים?איך אפשר למנוע את זה?

      Avatar
      קרין גורן

      היי לירז, בגלל שצימוקים הם פירות מיובשים, כאשר אופים אותם אין בהם מספיק מים להשאיר אותם רכים (המים המועטים שיש בהם מתאדים במהירות) ולכן הם נשרפים (הם מתנפחים כי נכנס בהם אוויר של חום).
      פתרון טוב הוא להשרות את הצימוקים במים/מיץ לפני שמערבבים אותם עם הבלילה כדי שהם יספגו מספיק מים כך שלאורך האפייה המים יתאדו באיטיות והצימוקים ישארו רכים.

    Avatar
    ליאת

    אפשר להוסיף אבקת חלבון לעוגיות? איך יצא לדעתך?

      Avatar
      קרין גורן

      לא ניסיתי, מאמינה שאפשר, לא כדאי לשים הרבה בפעם הראשונה, כדי לבדוק את האפקט

      Avatar
      סטפן גורנו

      במקום שיבולת שועל אפשר להשתמש בגרנולה שמשתמשים למוזלי

      Avatar
      קרין גורן

      היי סטפן, זה, אלה מצרכים שונים וזה פחות מתאים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות