פבלובה

פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
קינוחים ללא גלוטן
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית


 

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
  2. מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
  3. מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
  4. מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
  5. אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
  6. מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
  7. מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.

אם אתם בכיוון של קינוחים קטנים, אישיים ומהירים לחג, אתם חייבים להכין את עוגיות השקדים האלו מ-4 מרכיבים בלבד!

ממתק פצפוצים מושלם לפסח עם פצפוצי אורז ושוקולד לבן

וואו! איזה טראפלס שוקולד תכינו בחג הזה - למבינים בלבד!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (69)

Avatar

    Avatar
    עפר

    עדיף להכין מרנג שויצרי. תורם ליציבות המרנג וגם מעלים את גרגירי הסוכר שנמסים בבישול החלבונים

    Avatar
    מאיה

    התערובת יצאה נוזלית, מה עושים?

      Avatar
      קרין גורן

      הי מאיה. אם מדובר על התערובת של המרנג, כנראה שצריך להקציף אותו עוד זמן.

הצג עוד

קטגוריות