פבלובה

פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

מרנג

  • 4 חלבונים L
  • 1 1/2 כוסות סוכר לבן
  • 1 כף קורנפלור
  • 2 כפיות חומץ 5%
  • 50 גרם שוקולד מריר

מלית

  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
  • 1/4 כוס סוכר לבן

הגשה

  • פירות יער טריים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
  2. מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
  3. מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
  4. מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
  5. אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
  6. מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
  7. מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody