פבלובה

פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית


 

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
  2. מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
  3. מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
  4. מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
  5. אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
  6. מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
  7. מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (54)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      ניתן להחליף במיץ לימון. בתיאבון!

    Avatar
    מרינה ד

    רק שזאת לא פבלובה,פבלובה זה עם מרשמלו

הצג עוד

קטגוריות