פבלובה

פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
  2. מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
  3. מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
  4. מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
  5. אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
  6. מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
  7. מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (13)

    Avatar
    דניאל

    היי, האם ניתן להכין את המרנג יום קודם, ולשמור אותו בטמפרטורת החדר עד להכנת המלית והרכבת הפבלובה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, אפשר להכין ולאפות את המרנג ולשמור אותו כשהוא כבר אפוי

    Avatar
    בת אל בן ישי

    היי שאלה, למה צריך חומץ למרנג

      Avatar
      Foody Foody

      העיקר כדי לשמור על צבעו הלבן. לא חייבים

    Avatar
    Moran

    היי אני הכנתי את הפבלובה, ויוצא לי באמת טעים אבל שמתי לב שאחרי כמה זמן בקופסא שמוציאים את זה , הפבלובה נהיית דביקה, וגם כששמתי בקופסא בתור קירור זה גם נהיה דביק אחרי כמה דקות. מה הסיבה שזה נהיה לי דביק בכל מקום שאני מאחסנת את זה?

      Avatar
      Foody Foody

      קשה לדעת, יכולות להיות הרבה סיבות. האם לפני או אחרי מילוי? אם לפני מילוי – לתת לה להתקרר היטב ולשמור בטמפרטורת החדר.
      אחרי מילוי לשמור במקרר כמובן

    Avatar
    אמילי

    האם חובה להוסיף שוקולד מריר?

      Avatar
      Foody Foody

      לא חייבים בכלל 🙂

    Avatar
    ילנה

    לאחר הקצפה רבה הסוכר עדיין לא נמס. למה?

    Avatar
    אור שמואלי

    היי, חובה להוסיף קורנפלור? מה קורה אם לא מוסיפים או אם אפשר במקום זה קמח אורז או תפוח אדמה?

    Avatar
    Maria

    למה הקורנפלור והאם חייבים להוסיף אותו?

    Avatar
    מאיה

    האם אפשר להכין את הפבלובה בגודל גדול ולא אישי

      Foody team
      Foody team

      בטח 🙂 שימי לב שבצד שמאל אפשר לבחור את כמות המנות ולפי זה לדעת את כמות המרכיבים המתאימה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody