עוגיות מרנג זברה

קבלו המלצה על עוגיות מרנג זברה - עוגיות פסים יפהפיות מ-3 מרכיבים בלבד, ללא גלוטן, פשוטות להכנה, שמעצבים בדרך מיוחדת, בעזרת גב של כף
קבלו המלצה על עוגיות מרנג זברה - עוגיות פסים יפהפיות מ-3 מרכיבים בלבד, ללא גלוטן, פשוטות להכנה, שמעצבים בדרך מיוחדת, בעזרת גב של כף
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100-120מעלות.
  2. במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לבן מבריק וקרמי (אבל עדיין לא יבש וחזק. שימו לב שאתם לא מקציפים יותר מ-5 דקות…).
  3. בינתיים ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לשקית זילוף.
  4. מורחים את הקצף למלבן בעובי 1 ס”מ על גב של תבנית אפייה נקייה.
  5. מזלפים פסי שוקולד דקיקים במרווחים של 4-3 ס”מ לרוחב המרנג.
  6. משמנים גב של כף בתרסיס שמן. יוצרים עוגייה בעזרת הכף ההפוכה, שגוררים לאט לאורך המשטח (מרנג עם פסים של שוקולד ייאסף על גב הכף).מסירים את העוגייה מהכף בעזרת כף נוספת/סכין/פלטה, משומנים בתרסיס שמן, לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולות ליצירת יתר העוגיות.
  7. אופים כ- 3 שעות, לייבוש.
  8. מצננים ואורזים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות