רותם ליברזון מתארחת ומכינה: עוגת שוקולד הפוכה ללא גלוטן

רותם ליברזון משדרגת לנו את אוסף מתכוני עוגות השוקולד ומוסיפה לו עוגה עשירה ומפנקת בתוספת אגוזי לוז משובחים. והבונוס? מדובר בעוגה ללא גלוטן כלל
רותם ליברזון משדרגת לנו את אוסף מתכוני עוגות השוקולד ומוסיפה לו עוגה עשירה ומפנקת בתוספת אגוזי לוז משובחים. והבונוס? מדובר בעוגה ללא גלוטן כלל
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית עגולה 20 ס"מ

עוגה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים את התנור לחום של 175 מעלות טורבו ומשמנים היטבה את התבנית.
  2. ממיסים בבאן מרי או במיקרו את השוקולד והחמאה עד שהופכים לתערובת הומוגנית ומצננים.
  3. מקציפים במיקסר את החלבונים עם סוכר עד שנוצר קצף יציב.
  4. את החלמונים מערבבים במקצפת ידנית כשלוש דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  5. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים לעיסה אחידה.
  6. מקפלים פנימה בעדינות ובשני סבבים את החלבונים המוקצפים והאגוזים ומוזגים לתבנית.
  7. מכניסים תנור ואופים 35-40 דקות. מצננים ומכניסים למקרר לשלוש שעות.
  8. להגשה: הופכים את העוגה על צלחת הגשה (כך שהחלק הפחות יפה מונח למטה) ולמעלה העוגה חלקה ויפה. מאבקים היטב באבקת סוכר ופורסים לפרוסות עם סכין חדה טבולה במים חמים. זורים אבקת סוכר ומגישים.

    מתכון ב-10 דקות: עוגת שוקולד ונס קפה ממכרת

    הכי מוצלחת שיש! עוגת שוקולד יומולדת שילדים אוהבים

    אוהבים שוקולד? עוגת שמרים דאבל שוקולד שוקולדית בטירוף

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (21)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      לא נדרש, אך אפשרי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות