
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל55 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מתכון של הצופה ענבל אלמוג מתוך התוכנית “המדריך לאפייה”.
מצרכים
עוגה
-
3 ביצים L
-
1 כוס חלב 3%
-
1 כוס שמן קנולה
-
1 כוס סוכר לבן
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
-
3 כפות אבקת קקאו
-
1 כף קפה נמס
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 שקית סוכר וניל
ציפוי
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כף קפה נמס
-
1 כפית תמצית וניל
-
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
- אופים ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
- מצננים לחלוטין.
- בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה, קפה ותמצית וניל. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים עד שהציפוי פושר ויוצקים על העוגה.
- מגישים בטמפרטורת החדר.
תגובות (7)
מתכון לא מוצלח, אבל ממש !
מתכון מעולה לכל ימי הולדת לילדים כמובן בלי הקפה אבל לציפוי צריך 200 גרם שוקולד מריר
לתבנית עגולה איזו גודל מתאים ?
אשמח לדעת אם אפשר להמיר החלב בנוזל אחר ואיזה ?
אפשר להשתמש במים או במיץ תפוזים
אפשר להשתמש בחלב קוקוס
היי, אפשר להשתמש בחלב קוקוס במקום בחלב רגיל אך ש לקחת בחשבון שטעם הקוקוס יורגש בעוגה (אם אוהבים קוקוס אז הכל בסדר) ((: