עוגת שוקולד של ענבל אלמוג

עוגת שוקולד של ענבל אלמוג זו עוגת שוקולד בחושה, ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, שנראית מושקעת ויפה במיוחד בזכות ציפוי שוקולד מבריק
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מתכון של הצופה ענבל אלמוג מתוך התוכנית “המדריך לאפייה”.

מצרכים

עוגה

  • 3 ביצים L
  • 1 כוס חלב 3%
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 3 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 1 כף קפה נמס
  • 1 1/2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל

ציפוי

  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
  • 1 כף קפה נמס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  2. אופים ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
  3. מצננים לחלוטין.
  4. בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה, קפה ותמצית וניל. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים עד שהציפוי פושר ויוצקים על העוגה.
  5. מגישים בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody