עוגת שוקולד של ענבל אלמוג

עוגת שוקולד של ענבל אלמוג זו עוגת שוקולד בחושה, ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, שנראית מושקעת ויפה במיוחד בזכות ציפוי שוקולד מבריק
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מתכון של הצופה ענבל אלמוג מתוך התוכנית “המדריך לאפייה”.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  2. אופים ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
  3. מצננים לחלוטין.
  4. בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה, קפה ותמצית וניל. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים עד שהציפוי פושר ויוצקים על העוגה.
  5. מגישים בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody