עוגת שוקולד של ענבל אלמוג

עוגת שוקולד של ענבל אלמוג זו עוגת שוקולד בחושה, ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, שנראית מושקעת ויפה במיוחד בזכות ציפוי שוקולד מבריק
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מתכון של הצופה ענבל אלמוג מתוך התוכנית “המדריך לאפייה”.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  2. אופים ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
  3. מצננים לחלוטין.
  4. בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה, קפה ותמצית וניל. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים עד שהציפוי פושר ויוצקים על העוגה.
  5. מגישים בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

      Avatar
      נטלי

      מתכון מעולה לכל ימי הולדת לילדים כמובן בלי הקפה אבל לציפוי צריך 200 גרם שוקולד מריר

    Avatar
    יסמין

    לתבנית עגולה איזו גודל מתאים ?

    Avatar
    רחל

    אשמח לדעת אם אפשר להמיר החלב בנוזל אחר ואיזה ?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש במים או במיץ תפוזים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody