עוגת שוקולד פרווה עסיסית בטירוף (וזולה)

מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף וזולה - מכינים אותה בקלי קלות ממרכים זמינים ללא מוצרי חלב והיא מושלמת לאירוח
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים להכנת עוגת שוקולד פרווה

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (134)

    Avatar
    אלי

    האם לצפות את העוגה כשהיא חמה?

    Avatar
    שליו

    היי לאחר שמוצאים את העוגה מהתנור צריך לחכות שתתקרר? ורק אז להשים את הציפוי?

    Avatar
    אסתי

    אפשר להמיר את הסודה לשתיה באבקת אפייה או משהו אחר?

    Avatar
    לינוי

    אם אין לי סודה לשתיה, מה אפשר לעשות?

    Avatar
    הודיה

    המתכון לפי כוסות מדידה או כוסות חד פעמיות?

      Foody team
      Foody team

      כוסות מדידה 240

    Avatar
    אסתי דרור

    יש לי נכד אלרגי לחלב, והעוגה הזאת פשוט עושה את העבודה – לגמרי מככבת אצלינו. אכן קלה מאד להכנה, אכן טעימה ורכה. כולנו נהנים ממנה – מתכון מנצח.

    Avatar
    טולי הרצוג

    עוגה מושלמת,קלה זולה תוסיפו קינמון

      Avatar
      נועה

      יואו יש םי מסיבה ויש ילדה אלרגית לחלב הציל אותי הוספתי מעל כל מיני שוקולדים פרווה ויצר טעים זללו את זה

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

עוגת שוקולד פרווה משגעת, רכה וכל כך קלה להכנה שמהווה פתרון מושלם כשצריך לתקתק עוגת שוקולד מהירה. כמה דקות עבודה - ויש לכם עוגת שוקולד פרווה נהדרת, בלי מוצרי חלב ובקערה אחת. מסוג המתכונים שצריך “לגזור ולשמור”.