עוגת שוקולד פרווה עסיסית בטירוף (וזולה)

מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף וזולה - מכינים אותה בקלי קלות ממרכים זמינים ללא מוצרי חלב והיא מושלמת לאירוח
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים להכנת עוגת שוקולד פרווה

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (241)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      תודה

      Foody team
      Foody team

      240 מ”ל

    Avatar
    עידית כהן

    אהלן:) העוגה מתאימה לציפוי של בצק סוכר?

      Foody team
      Foody team

      כן, אבל כדאי לקרר אותה לפני כן ממש ממש טוב

    Avatar
    אסתר

    היי מה המתכון לתבנית מלבנית 32 26? תודה רבה!!!

      Foody team
      Foody team

      כמות במתכון + עוד 25%

    Avatar
    הדסה

    אם אין לי ממרח ולא שמנת חחחח מה ניתן לשים למעלה שיהיה טעים יש לי שוקולד מריר

      Foody team
      Foody team

      אפשר להמיס את השוקולד, אבל ללא תוספת שמנת הוא יתייצב על העוגה אחרי שיתקרר.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

עוגת שוקולד פרווה משגעת, רכה וכל כך קלה להכנה שמהווה פתרון מושלם כשצריך לתקתק עוגת שוקולד מהירה. כמה דקות עבודה - ויש לכם עוגת שוקולד פרווה נהדרת, בלי מוצרי חלב ובקערה אחת. מסוג המתכונים שצריך “לגזור ולשמור”.