עוגת שוקולד פרווה עסיסית בטירוף (וזולה)

מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף וזולה - מכינים אותה בקלי קלות ממרכים זמינים ללא מוצרי חלב והיא מושלמת לאירוח
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים להכנת עוגת שוקולד פרווה

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.

קטגוריות

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (95)

Avatar

    Avatar
    דינה

    אם עושים כמות כפולה (לעוגה גדולה) בתבנית מלבנית, מהו זמן האפיה המומלץ?

      Avatar
      Foody Foody

      להאריך את זמן האפיה ב-10 דקות ולבדוק עם קיסם אם מוכן

    Avatar
    סימה

    עוגה מצוינת! במקום 2 כוסות סוכר שמתי כוס, ובמקום כוס שמן שמתי 3/4 והוספתי 2 תפוחים מרוסקים. אף אחד לא הבחין בהבדל. אני מצפה ב 2 טבליות שוקולד מותכות במיקרו.

      Avatar
      Foody Foody

      נפלא! תודה על העדכון 🙂

      Avatar
      Foody Foody

      תלוי מי שואל 😉
      העוגה לא יוצאת מתוקה מדי

    Avatar
    שרה לייפמן

    האם ניתן לחתוך בחצי לכמות קטנה…

      Avatar
      Foody Foody

      כן 🙂

    Avatar
    כרמלי

    אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא במקום קמח רגיל?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר אבל זה כמובן ישפיע על הטעם וגם על המרקם. מומלץ להחליף עד חצי לכל היותר מכמות הקמח הלבן בקמח מלא. אין בעיה להחליף בקמח כוסמין לבן

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

עוגת שוקולד פרווה משגעת, רכה וכל כך קלה להכנה שמהווה פתרון מושלם כשצריך לתקתק עוגת שוקולד מהירה. כמה דקות עבודה - ויש לכם עוגת שוקולד פרווה נהדרת, בלי מוצרי חלב ובקערה אחת. מסוג המתכונים שצריך “לגזור ולשמור”.