עוגת שוקולד עסיסית בטירוף של קרין גורן

קרין גורן מכינה עוגת שוקולד עסיסית בטירוף ללא צורך בתנור כלל! ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה
קרין גורן מכינה עוגת שוקולד עסיסית בטירוף ללא צורך בתנור כלל! ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה
  • Moveo
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית עגולה 20 ס"מ

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, הקקאו, השוקולית, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.
  2. טורפים בקנקן את הביצים עם השמן, המים, סוכר הוניל ותמצית הוניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה.
  3. מניחים את הרשת של מכשיר הנינג’ה בסיר הקרמי (במצב התחתון).
  4. משמנים את התבנית ומוזגים לתוכה את הבלילה.
  5. מניחים את התבנית מעל הרשת (בתוך הסיר) וסוגרים עם מכסה ההשחמה.
  6. מכוונים למצב “אפייה/צלייה” בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות. לאחר 25 דקות מומלץ לפתוח ולוודא אם העוגה כבר מוכנה על ידי נעיצת קיסם בחלק המרכזי.
  7. מוציאים את העוגה ומצננים.
  8. מכינים את הציפוי: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל) עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגה (חלק מהרוטב נספג). מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    דניאל

    היי, אפשר לשים רק כוס קקאו בלי שוקולית?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר, עדיף להוסיף 3-4 כפות סוכר (אבל לא חובה)

    Avatar
    מאיה בנימין

    הייי איך אפשר לעשות ציפוי פרווה?

      Avatar
      קרין גורן

      לערבב כוס ממרח שוקולד פרווה עם רבע כוס מים רותחים ולמרוח

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות