עוגות שוקולד ושקדים אישיות

קבלו מתכון מצליח במיוחד של עוגות שוקולד ושקדים אישיות ללא גלוטן, שטעים להגיש חמות עם איזה כדור גלידה, או ישר מהמקרר. מתאימות לפסח
קבלו מתכון מצליח במיוחד של עוגות שוקולד ושקדים אישיות ללא גלוטן, שטעים להגיש חמות עם איזה כדור גלידה, או ישר מהמקרר. מתאימות לפסח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

עוגות שוקולד אישיות שטעים להגיש חמות (עם איזה כדור גלידה), או ישר מהמקרר. השימוש בקמח שקדים במקום קמח רגיל מעדן את המרקם ומהווה פתרון גם למי שרגיש לגלוטן בשאר ימות השנה.

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים וטורפים לתערובת אחידה.
  4. מערבבים פנימה אבקת שקדים.
  5. ממלאים מנז’טים בתבנית שקעים ואופים 20-15 דקות, עד שהמאפים סדוקים. מגישים חם או קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    אפרת

    אחרי האפייה לשמור במקרר או שאפשר מכוסה בחוץ?

      Avatar
      קרין גורן

      עדיף לשמור סגור במקרר, להוציא חצי שעה לפני ההגשה כדי להגיש בטמפרטורת החדר

    Avatar
    לורי רוזנברג

    אפשר לעשות עם שוקולית?

      Foody team
      מערכת Foody

      עדיף שלא

הצג עוד

קטגוריות

תגיות