עוגת גזר

עוגת גזר נימוחה, טעימה, רכה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו
עוגת גזר נימוחה, טעימה, רכה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו
  • קרין
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים להכנת עוגת גזר

מצרכים להכנת עוגת גזר


עוגת גזר


 

אופן הכנה

  1. עוגת גזר: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מגרדים גזר על פומפייה. שוברים גס אגוזי מלך.
  3. בקערה גדולה טורפים ביצים.
  4. מוסיפים שני סוגי סוכר ושמן ומערבבים היטב. מוסיפים גזר וקוקוס ומערבבים.
  5. מנפים יחד קמח, אבקת סודה, מלח וקינמון ומוסיפים לתערובת. טורפים עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים וצימוקים.
  6. אפייה: מוזגים את התערובת לתבניות ואופים במשך שעה או עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי.

 

 

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-2 תבניות אינגליש קייק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (112)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      היי מינה, זה מאוד תלוי בטעם. אני מעדיפה דקה!

      Avatar
      סהר

      פעם שנייה שאני מכין אותה! הפכה להיות הפיייבורטית שלי!!!! טעימה , תופסת גובה ופשוט מושלמת!

    Avatar
    קארין

    לדעתי חסר נוזלים זה תערובת מוצקה מידי אני הוספתי תפוז סחוט

      Avatar
      טובה רפאל

      ראיתי את התגובה על שהעוגה יבשה לכן הוספתי כפית אבקת אפיה, הורדתי לחצי את כמות הקוקוס והוספתי תפוח עץ קלוף מגורד, יצא מעולה

      Avatar
      קרין גורן

      היי טובה, שמחה שאהבת ושעשית שינויים לפי טעמך!

הצג עוד

קטגוריות

אם אתם אוהבים עוגת גזר - אל תפספסו את המתכון הבא. עוגת גזר קלאסית, קלה להכנה, רכה וריחנית במיוחד במראה שחום ומפתה. מכינים אותה בקלי קלות, ותוך כמה דקות עבודה היא כבר בתנור. במהלך האפייה היא מפזרת ריח משגע של תבלינים, קוקוס ואגוזים, ומתקבלת עוגת גזר פשוט מושלמת שגם ילדים אוהבים. מעדיפים עוגת גזר בלי אגוזים או צימוקים? אין בעיה להכין אותה גם בלי תוספות בכלל ולקבל עוגת גזר חלקה שתהווה בסיס נהדר גם לעוגת שכבות חגיגית.