קעריות עוגה אכילות של קרין גורן

קרין גורן עם מתכון מקסים של קעריות עוגה אכילות - עוגות שוקולד אישיות קטנות שמשמשות קעריות אכילות להגשת גלידה, מוס או קצפת ופירות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

  • 1
    כוס או 140 גרם אבקה להכנת שוקו
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 1
    כוס או 140 גרם קמח תופח
  • 4 ביצים L
  • 1
    כוס או 240 מ"ל שמן קנולה
  • 1/2
    כוס או 120 מ"ל מים
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את שקעי התבנית ומפזרים מעט סוכר.
  2. בקערה מס’ 1 טורפים את האבקה להכנת שוקו חם, הסוכר והקמח התופח.
  3. בקערה מס’ 2 טורפים את הביצים, השמן והמים.
  4. מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים וטורפים לאיחוד עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד.
  5. מוזגים את בלילת העוגה בעזרת מצקת או כלי למזיגת פנקייק לשקעים עד 3/4 גובה.
  6. אופים כ-15 דקות עד שהעוגות קפיציות למגע.
  7. מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה או קצפת ופירות.

הערות

  • אפשר להחליף את הקמח התופח ב-1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
  • ממלאים בקצפת ו/או בסוכריות ו/או בפירות

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody