קעריות עוגה אכילות של קרין גורן

קרין גורן עם מתכון מקסים של קעריות עוגה אכילות - עוגות שוקולד אישיות קטנות שמשמשות קעריות אכילות להגשת גלידה, מוס או קצפת ופירות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את שקעי התבנית ומפזרים מעט סוכר.
  2. בקערה מס’ 1 טורפים את האבקה להכנת שוקו חם, הסוכר והקמח התופח.
  3. בקערה מס’ 2 טורפים את הביצים, השמן והמים.
  4. מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים וטורפים לאיחוד עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד.
  5. מוזגים את בלילת העוגה בעזרת מצקת או כלי למזיגת פנקייק לשקעים עד 3/4 גובה לתבנית שקעים עם חור במרכז.
  6. אופים כ-15 דקות עד שהעוגות קפיציות למגע.
  7. מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה או קצפת ופירות.

הערות

  • אפשר להחליף את הקמח התופח ב-1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
  • ממלאים בקצפת ו/או בסוכריות ו/או בפירות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    מרים

    היי, איך העוגה הופכת להיות קערית למילוי? האם נוצר שקע במרכז למילוי?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, מדובר בתבנית שקעים מיוחדת כפי שתוכלי לראות בסרטון המצורף למתכון.

    Avatar
    אדר

    האם אפשר לאפות בתבנית קאפקייק ללא חור באמצע?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody