עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה

בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. במעבד מזון מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
  3. מגלגלים כדורים בגודל עגבניית שרי מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
  5. מצפים: מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות (בכמה ‘נגלות’) לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי. מגישים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody