עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה

בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. במעבד מזון מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
  3. מגלגלים כדורים בגודל עגבניית שרי מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
  5. מצפים: מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות (בכמה ‘נגלות’) לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    Galit Veksler Solomon

    העוגיות פשוט טעימות ונמסות בפה, מקבלת מחמאות כל פעם מחדש עליהן . תודה !

    Avatar
    אביבה

    עשיתי לפי הכמויות שכתוב וזה לא נהיה בצק. הוספתי קמח והיה אפשר לעבוד עם הבצק רק כשהגעתי לאיזה שתי כוסות קמח. יצא טעים מאוד, אבל העוגיות כל כך מתפוררות שבקושי אפשר להרים אותן מהתבנית. אם הייתי מנערת אותן בשקית עם אבקת סוכר הן היו הופכות לקראמבל.

      Foody team
      Foody team

      שקלת ומדדת נכון את המצרכים?

    Avatar
    שירה

    היי, עשיתי בדיוק לפי המתכון, רציתי לדעת האם זה אמור ממש להתפורר בפה? מרגיש לי כאילו לא מוכן אבל זה נשאר כך גם שאפיתי יותר זמן

      Foody team
      Foody team

      העוגיות אמורות להיות פריכות, אבל לא אמורות להרגיש כאילו הן לא מוכנות. הן התקררו?

הצג עוד

קטגוריות