עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה

בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. במעבד מזון מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
  3. מגלגלים כדורים בגודל עגבניית שרי מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
  5. מצפים: מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות (בכמה ‘נגלות’) לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי. מגישים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (13)

    Avatar
    לידר לוי

    היי, האם יש תחליף פרווה אפשרי לחמאה שלא ייפגע בטעם והפריכות של העוגייה?

      Avatar
      Foody Foody

      מחמאה

      Avatar
      אורית

      האם אפשר להקפיא את העוגיות האלה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר אבל אין צורך, הן נשמרות היטב בטמפרטורת החדר

    Avatar
    בר גרין

    יצאו לי עוגיות מדי רכות. מתפוררות. בטעם חזק של חמאה. האם טעיתם בכמות הקמח הרשומה? שמתי כוס וחצי קמח כמו שכתוב

      Avatar
      Foody Foody

      אולי כמות החמאה ששמת הייתה גדולה יותר?
      העוגיות קצת מתפוררות כשהן יוצאות מהתנור ומתייחסות אחרי הקירור

      Avatar
      שירה דהן

      אפיתי את העוגיות והן יצאו לבנות, פריכות ממש מתפוררות בפה. אולם בתחילת האפייה הן היו עגולות ובתום האפייה שטוחות. איך אפשר לשמור על צורתן העגולה גם בתום האפייה?

      Avatar
      Foody Foody

      יתכן שהיה חסר לך מעט קמח ולכן הן השתטחו באפיה

    Avatar
    הילה

    אם אין לי מעבד מזון, האם ניתן לערבב ידנית?

      Avatar
      Foody Foody

      כן

    Avatar
    אסנת

    היי, האם יש תחליף לקורנפלור במתכון הזה?

    Avatar
    יוליה טרייבג

    האם אפשר להחליף פודינג וניל לפודינג שוקולד?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody