עוגיות “פטיש השניצל”

האם נתקלתם כבר בעוגיות "פטיש השניצל"? מדובר בעוגיות חמאה מוטבעות בציפוי שוקולד שנמסות בפה, שמכינים בקלות מ-4 מרכיבים בלבד
האם נתקלתם כבר בעוגיות "פטיש השניצל"? מדובר בעוגיות חמאה מוטבעות בציפוי שוקולד שנמסות בפה, שמכינים בקלות מ-4 מרכיבים בלבד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

קצת לפני שיעור התופים שלי, אני צריכה “להתחמם”, אז אני מכינה את העוגיות האלו, בטכניקה ש”מחממת” אותי (ותרגיע את המורה עם קצת סוכר בדם …). רגע לפני שהן נמסות לכם בפה, קחו רגע להתרשם מהיופי שלהן. את הדוגמא המיוחדת יוצרים בעזרת פטיש שניצלים – הדרך שלי לתופף במטבח – על בצק.

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך.
  3. מגלגלים לכדורים בגודל עגבניית שרי, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. עוטפים את הצד המחורץ של “פטיש שניצל” בניילון נצמד (בשביל ההיגיינה. אם יש פטיש שניצל שמיועד רק לעוגיות- מקמחים אותו) ולוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים ומוטבעת בהם דוגמת הפטיש.
  5. אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה.
  6. מצננים וטובלים עד מחצית הגובה בשוקולד מומס. מנערים משאריות ומצננים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר עם נטורינה/מחמאה

קטגוריות