עוגיות חמאה עם הטבעה במערוך תבליט

תמיד רציתם להכין עוגיות חמאה עם קישוטים? בעזרת מערוך תבליט זה ממש קל! קרין משתפת במתכון של עוגיות חמאה יפהפיות בקלי קלות
תמיד רציתם להכין עוגיות חמאה עם קישוטים? בעזרת מערוך תבליט זה ממש קל! קרין משתפת במתכון של עוגיות חמאה יפהפיות בקלי קלות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במשך 2 דקות במהירות בינונית, לתערובת קרמית אחידה. מוסיפים את האינסטנט פודינג והקמח ומעבדים קצרות, רק עד שנוצר בצק אחיד.
  3. מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר האפייה ומאחדים קצת. אם הבצק יבש מדי ומתפורר, מוסיפים 1 כף שמן או מים קרים ומאחדים. אם הוא דביק מדי - מוסיפים טיפה קמח.
  4. מקמחים את הבצק מלמעלה ומרדדים לעובי של כמעט ס”מ. מקמחים שוב מלמעלה, קורצים לעוגיות בעזרת חותכנים ומטביעים חותמות. אפשר לקמח מדי פעם גם כל חותמת, כדי שלא תדבק.
  5. אם רוצים להשתמש במערוך חותמות, מקמחים את המערוך המיוחד ועוברים איתו על הבצק פעם אחת, להטבעת הדוגמה, ואז קורצים עוגיות בעזרת חותכנים.
  6. מסדרים את העוגיות על גבי התבנית ואופים כ-15 דקות להזהבה קלה. מצננים. מפזרים את אבקת הסוכר מעל כל עוגיה ומשפשים בידיים, כדי שהאבקה תכנס בין החריצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    שירה

    הי קרין רציתי לשרול כמה זה 66.67 וגם 1.67

      Avatar
      קרין גורן

      היי, בגלל ששינית את כמות העוגיות, הכמויות ירדו בשליש. תוכלי פשוט לשים 65 גרם אבקת סוכר, 2.5 כפות אינסטנט פודינג וניל ו230 גרם קמח לבן (בהגשה – 3 ושליש כפות אבקת סוכר) 🙂

    Avatar
    רוית מלכה

    היי קרין, האם העוגיות ישמרו על צורה ישרה וברורה אחרי אפיה ?

      Avatar
      קרין גורן

      היי רוית, כן

הצג עוד

קטגוריות

תגיות