עוגות שוקולד ושקדים אישיות

קבלו מתכון מצליח במיוחד של עוגות שוקולד ושקדים אישיות ללא גלוטן, שטעים להגיש חמות עם איזה כדור גלידה, או ישר מהמקרר. מתאימות לפסח
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

עוגות שוקולד אישיות שטעים להגיש חמות (עם איזה כדור גלידה), או ישר מהמקרר. השימוש בקמח שקדים במקום קמח רגיל מעדן את המרקם ומהווה פתרון גם למי שרגיש לגלוטן בשאר ימות השנה.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים וטורפים לתערובת אחידה.
  4. מערבבים פנימה אבקת שקדים.
  5. ממלאים מנז’טים בתבנית שקעים ואופים 20-15 דקות, עד שהמאפים סדוקים. מגישים חם או קר.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

    Avatar
    אתי ברגר

    אפיתי את המאפינס 16 דקות ויצא לח מאוד וטעים מאוד… טוב שלא התפתיתי להוסיף להם זמן אפיה.

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף לקרוא! בתאבון 🙂

    Avatar
    אתי

    נראה לי טעות כוס שקדים 100 גרם ולא 200

      Foody team
      Foody team

      אכן טעות. כוס שקדים טחונים שוקלת כ-100 גרם. תודה על תשומת הלב. המתכון תוקן. בהצלחה!

      Foody team
      Foody team

      תודה, זו אכן טעות. כוס שקדים טחונים שוקלת 100 גרם. תודה ובהצלחה!

    Avatar
    יובל תמיר

    היי, יש אפשרות לשים משהו אחר במקום סוכר?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש בפחות סוכר אם לא רוצים תוצאה מאד מתוקה או להשתמש בתחליף סוכר לפי הוראות היצרן.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody