עוגות שוקולד ושקדים אישיות

קבלו מתכון מצליח במיוחד של עוגות שוקולד ושקדים אישיות ללא גלוטן, שטעים להגיש חמות עם איזה כדור גלידה, או ישר מהמקרר. מתאימות לפסח
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

עוגות שוקולד אישיות שטעים להגיש חמות (עם איזה כדור גלידה), או ישר מהמקרר. השימוש בקמח שקדים במקום קמח רגיל מעדן את המרקם ומהווה פתרון גם למי שרגיש לגלוטן בשאר ימות השנה.

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 4 ביצים L
  • 1
    כוס או 200 גרם שקדים טחונים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים וטורפים לתערובת אחידה.
  4. מערבבים פנימה אבקת שקדים.
  5. ממלאים מנז’טים בתבנית שקעים ואופים 20-15 דקות, עד שהמאפים סדוקים. מגישים חם או קר.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody