טראפלס שוקולד

טראפלס שוקולד זה ממתק ביתי טעים ופשוט להכנה, שוקולדי ועשיר, שמכינים מכמה מרכיבים פשוטים ומגישים בציפוי שוקולד וקישוט לפי הטעם האישי
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

טראפלס

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 25 מ"ל ברנדי

ציפוי

  • 200 גרם שוקולד חלב

קישוט

  • שקדים שלמים קלויים
  • שוקולד מריר
  • אבקת קקאו

אופן הכנה

  1. קוצצים שקדים, מגררים שוקולד. ממיסים שוקולד חלב.
  2. מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
  3. מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
  4. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
  5. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס.
  6. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו .
  7. שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody