טראפלס שוקולד

טראפלס שוקולד זה ממתק ביתי טעים ופשוט להכנה, שוקולדי ועשיר, שמכינים מכמה מרכיבים פשוטים ומגישים בציפוי שוקולד וקישוט לפי הטעם האישי
טראפלס שוקולד זה ממתק ביתי טעים ופשוט להכנה, שוקולדי ועשיר, שמכינים מכמה מרכיבים פשוטים ומגישים בציפוי שוקולד וקישוט לפי הטעם האישי
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

טראפלס

ציפוי


אופן הכנה

  1. קוצצים שקדים, מגררים שוקולד. ממיסים שוקולד חלב.
  2. מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
  3. מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
  4. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
  5. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס.
  6. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו .
  7. שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      נורית פרי

      מומלץ לקנות שיהיה בבית, יש לי שנים ולא מתקלקל. מאוד משדרג את הטעם

      Avatar
      טוני

      אם אני רוצה לעשות את זה עם שולקולד חלבי ולא מריר מה הכמויות?

      Foody team
      Foody team

      אותן כמויות

קטגוריות

טכניקות

תגיות