גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה

הכי קל ופשוט להכין גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה. כי גלידה ביתית זה אחד הדברים האיכותיים, הטעימים והמרעננים ביותר שאפשר להשיג בקיץ
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

אני מתה על גלידה. בכל צבע ובכל טעם. ואומנם בשביל להכין גלידה בבית צריך מכשיר מיוחד אבל לדעתי ממש ממש שווה להחזיק אחד כזה…

מצרכים

  • 2
    מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 2
    כוסות או 480 מ"ל חלב 3%
  • 1 כוס סירופ מייפל
  • 8 חלמונים L
  • 2 כוסות אגוזי פקאן

אופן הכנה

  1. קוצצים פקאנים.
  2. בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, חלב ומייפל.
  3. בקערה טורפים חלמונים לאיחוד. מוסיפים תוך טריפה 1/3 מהחלב החם.
  4. מחזירים הכל לסיר ומבשלים על אש קטנה תוך כדי טריפה נמרצת כ-2 דקות, להסמכה (עד שמתחילים לצאת אדים מהסיר, או עד 84 מעלות אם משתמשים במדחום).
  5. מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש לקירור.
  6. מעבירים למכונת גלידה ומפעילים (לערבול והקפאה של כ-20 דקות). בסיום מוסיפים פקאנים.
  7. מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עוד שעתיים לפחות לפני ההגשה, להתקשות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody