גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה

הכי קל ופשוט להכין גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה. כי גלידה ביתית זה אחד הדברים האיכותיים, הטעימים והמרעננים ביותר שאפשר להשיג בקיץ
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

אני מתה על גלידה. בכל צבע ובכל טעם. ואומנם בשביל להכין גלידה בבית צריך מכשיר מיוחד אבל לדעתי ממש ממש שווה להחזיק אחד כזה…

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים פקאנים.
  2. בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, חלב ומייפל.
  3. בקערה טורפים חלמונים לאיחוד. מוסיפים תוך טריפה 1/3 מהחלב החם.
  4. מחזירים הכל לסיר ומבשלים על אש קטנה תוך כדי טריפה נמרצת כ-2 דקות, להסמכה (עד שמתחילים לצאת אדים מהסיר, או עד 84 מעלות אם משתמשים במדחום).
  5. מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש לקירור.
  6. מעבירים למכונת גלידה ומפעילים (לערבול והקפאה של כ-20 דקות). בסיום מוסיפים פקאנים.
  7. מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עוד שעתיים לפחות לפני ההגשה, להתקשות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody