גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה

הכי קל ופשוט להכין גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה. כי גלידה ביתית זה אחד הדברים האיכותיים, הטעימים והמרעננים ביותר שאפשר להשיג בקיץ
הכי קל ופשוט להכין גלידת מייפל פקאן במכונת גלידה. כי גלידה ביתית זה אחד הדברים האיכותיים, הטעימים והמרעננים ביותר שאפשר להשיג בקיץ
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

אני מתה על גלידה. בכל צבע ובכל טעם. ואומנם בשביל להכין גלידה בבית צריך מכשיר מיוחד אבל לדעתי ממש ממש שווה להחזיק אחד כזה…

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים פקאנים.
  2. בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, חלב ומייפל.
  3. בקערה טורפים חלמונים לאיחוד. מוסיפים תוך טריפה 1/3 מהחלב החם.
  4. מחזירים הכל לסיר ומבשלים על אש קטנה תוך כדי טריפה נמרצת כ-2 דקות, להסמכה (עד שמתחילים לצאת אדים מהסיר, או עד 84 מעלות אם משתמשים במדחום).
  5. מצננים ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש לקירור.
  6. מעבירים למכונת גלידה ומפעילים (לערבול והקפאה של כ-20 דקות). בסיום מוסיפים פקאנים.
  7. מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עוד שעתיים לפחות לפני ההגשה, להתקשות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      אין צורך

    Avatar
    חגית חנזין

    אם אין לי מכונת גלידה מה עושים?

      Foody team
      מערכת Foody

      זהו מתכון המיועד למי שיש מכונה ביתית. ללא מכונה לא ניתן להכין את המתכון. מצורף לינק למתכוני גלידה ללא מכונה: https://foody.co.il/?s=%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94
      בהצלחה!

    Avatar
    נופר

    אפשר להוריד את הביצים מהמתכון? צריך להחליף אותם במשהו אחר.? אפשר להוסיף עוגיות כמו פתיבר למשל?

      Foody team
      מערכת Foody

      גלידת שמנת בסיסית מכינים משמנת או שמנת וחלב וחלמונים. לא ניתן להוריד את הביצים או להחליפן. אפשר להכין סורבה בטעמים שונים, לא רק פירותי ויש לנו מתכונים נהדרים לזה בפודי. בהצלחה!

קטגוריות