ארטיק נוטלה

מעולם לא היה כיף יותר להכין בבית ארטיק נוטלה - קינוח קיצי פשוט להכנה שכיף להכין יחד עם ילדים. אם אין תבנית מתאימה, משתמשים בכוסות פלסטיק חד פעמיות
מעולם לא היה כיף יותר להכין בבית ארטיק נוטלה - קינוח קיצי פשוט להכנה שכיף להכין יחד עם ילדים. אם אין תבנית מתאימה, משתמשים בכוסות פלסטיק חד פעמיות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הארטיק: טורפים מיכל שמנת מתוקה עם נוטלה, אפשר לחמם מעט במיקרוגל אם השוקולד לא מתערבב טוב פנימה.
  2. בקערת מיקסר מקציפים מיכל שמנת מתוקה ופודינג שוקולד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים את תערובת הנוטלה ומקציפים יחד עוד 10 שניות. מפוררים את העוגיות ומוסיפים פנימה. מזלפים מעל סירופ שוקולד ומערבבים בעדינות למראה שיש. ממלאים כמעט עד הסוף כוסות חד פעמיות קטנות. נועצים פנימה את המקל. מקפיאים להתקשות.
  3. מצפים בשוקולד: מערבבים שוקולד מומס עם שמן. משחררים את הארטיקים מהכוסות (בלחיצה, אפשר לגזור את הכוסות כדי להקל על החילוץ) וטובלים בשוקולד לציפוי. אוכלים מיד או שומרים במקפיא.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      הי יפעת. הצנצנת הקטנה.

הצג עוד

קטגוריות