-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרנג
-
4 חלבונים L
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כף קורנפלור
-
2 כפיות חומץ 5%
-
50 גרם שוקולד מריר
מלית
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1/4 כוס סוכר לבן
הגשה
אופן הכנה
- מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
- מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
- מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
- מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
- אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
- מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
- מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.
אופן הכנה
- מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
- מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
- מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
- מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
- אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
- מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
- מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (62)