מוס שוקולד בלי ביצים

אוהבים מוס שוקולד אבל פחות אוהבים ביצים או רגישים? קבלו מתכון מושלם של מוס שוקולד בלי ביצים שמכינים בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד
אוהבים מוס שוקולד אבל פחות אוהבים ביצים או רגישים? קבלו מתכון מושלם של מוס שוקולד בלי ביצים שמכינים בקלי קלות מ-2 מרכיבים בלבד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


 

אופן הכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה ושוקולד. מחממים עד להמסה וטורפים לאיחוד. מצננים לטמפ’ החדר.
  2. במיקסר עם וו מטרפה מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנותר לקצפת רכה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד.
  3. מחלקים את המוס בין קעריות ההגשה ומעבירים למקרר לשעתיים, לקירור והתייצבות. מגישים קר.

 

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (74)

Avatar

    Avatar
    מירב דגן

    אולי לשים על איזו עוגה או משהו?

    Avatar
    מירב דגן

    היי קרין, לצערי יצא לי דליל מדי. כנראה לא הקצפתי מספיק… מה אפשר לעשות עם הבלילה שיצאה?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר להקפיא בלי בעיה, אפילו בכוסות חד פעמיות עם מקל מקל ארטיק

    Avatar
    חיה אזמן

    הבת שלי החמודה רצתה להכין מוס בכוסיות לכבוד הבת מצוה שלה, והשוקולד החם הנציב את הקצפת, קראתי בתגובות שנוסע כבר לא יצא מזה. יש לך רעיון מה לעשות עם התערובת שנוצרה?במה שה כן יכול ליהיות יעיל ?

      Avatar
      קרין גורן

      היי חיה, אני לא כל כך מבינה מה כתבת, נראה שחלק מהמילים השתנו מהמילים המקוריות שרצית לכתוב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות