ביסקוטי איטלקי משגע

עוגיות ביסקוטי איטלקיות הן העוגיות האולטימטיביות לצד התה החם. קרין גורן במתכון קל ומדויק של עוגיות ביסקוטי שיעשה לכם חשק ליום חורפי
עוגיות ביסקוטי איטלקיות הן העוגיות האולטימטיביות לצד התה החם. קרין גורן במתכון קל ומדויק של עוגיות ביסקוטי שיעשה לכם חשק ליום חורפי
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות ביסקוטי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה.
  3. טורפים את הביצים, הסוכרים וקליפת התפוז/הלימון המגוררת בקערה נפרדת. מאחדים בין הקערות ואחרי שכל הקמח נספג מערבבים פנימה את האגוזים והשקדים.
  4. יוצרים בידיים מקומחות 2 “נקניקים” של ביסקוטי על תבנית עם נייר אפייה ואופים 35 דקות בתנור. מצננים.
  5. פורסים ומייבשים ב140 מעלות על רשתות התנור, 25 דקות.

הערה: ביסקוטי אופים פעמיים - האפייה השנייה היא בעצם ייבוש. יוצאות המון עוגיות מהמתכון אבל זו לא בעיה כי בתנור של בוש יש תכנית 4D לפיזור חום אחיד המאפשר לאפות גם בארבעה מפלסים בו זמנית ולקבל אפייה אחידה ללא צורך להחליף בין הקומות או לסובב את התבניות במהלך האפייה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות