עוגת מרציפן בחושה עם שקדים

אוהבים מרציפן? קבלו מתכון של עוגת מרציפן בחושה עם שקדים - עוגה פשוטה להכנה בניחוח תפוז, עם מרציפן שקדים וגם קישוט של שקדים פרוסים
אוהבים מרציפן? קבלו מתכון של עוגת מרציפן בחושה עם שקדים - עוגה פשוטה להכנה בניחוח תפוז, עם מרציפן שקדים וגם קישוט של שקדים פרוסים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה

תוספת


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר וקליפת תפוז במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית.
  3. חותכים את המרציפן לקוביות, מוסיפים לתערובת החמאה ומעבדים 2-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  5. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. משמנים תבנית בתרסיס שמן ומפזרים בתחתית שקדים פרוסים. משטחים בעדינות מעל השקדים את התערובת.
  7. אופים כ-50 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מצננים ומגישים. שומרים מכוסה בטמפ’ החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

תגיות