-
מרכיבים3
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
קרטיב פטנט שלא מטפטף. מכינים מג’לי בטעם אחד שאוהבים או מכמה טעמים בשכבות צבעוניות. וכדי שיהיה אפילו יותר מעניין, מחביאים בכל קרטיב שניים-שלושה ענבים.
מרכיבים 3 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרטיבים
-
1 קופסה ג’לי תות
-
2 כוסות מים רותחים
תוספות
אופן הכנה
- להכנה של קרטיבים בצבע אחד: בקערה מערבבים קופסה אחת של אבקה להכנת ג’לי עם שתי כוסות מים רותחים. טורפים היטב עד קבלת נוזל חלק ללא גושים (עדיף להשתמש במטרפה).
- מוזגים את הנוזל לכוסות חד פעמיות קטנות. אם רוצים, מכניסים לכל כוס 2-3 ענבים, או קוביות של פירות משומרים, לפני מזיגת הג’לי או אחריה.
- מעמידים במרכז של כל כוס כפית חד פעמית או מקל ארטיק- כדי לייצב את המקל אפשר לנעוץ אותו בענב.
- מעבירים לקירור במקפיא, עד שהקרטיב מתקשה.
- משחררים את הקרטיבים מהכוסות בלחיצה. אפשר לגזור את הכוסות או לטבול את הקצה שלהן במים חמים לכמה שניות, כדי להקל על החילוץ.
- אוכלים מיד או מחזירים למקפיא עד ההגשה.
- להכנה של קרטיבים במספר צבעים: מערבבים קופסה אחת של אבקה עם 2 כוסות מים רותחים וטורפים עד קבלת נוזל חלק ללא גושים. מוזגים לכל כוס מעט מהנוזל בהתאם לגובה השכבה שרוצים ליצור. אם רוצים מחביאים ענבים או קוביות של פירות אחרים בנוזל.
- מעמידים מקל ארטיק או כפית במרכז כל כוס ומעבירים למקפיא עד התייצבות של הג’לי.
- כשהשכבה הראשונה יציבה, מכינים ג’לי בטעם נוסף באותה הדרך. מוזגים על גבי השכבה הראשונה, מוסיפים פירות ומעבירים למקפיא להתייצבות.
- חוזרים על הפעולה בהתאם למספר הטעמים שבחרנו.
- מקררים במקפיא עד שהקרטיב מתקשה.
- מחלצים מהכוסות ואוכלים מיד או מחזירים למקפיא עד ההגשה.
אופן הכנה
- להכנה של קרטיבים בצבע אחד: בקערה מערבבים קופסה אחת של אבקה להכנת ג’לי עם שתי כוסות מים רותחים. טורפים היטב עד קבלת נוזל חלק ללא גושים (עדיף להשתמש במטרפה).
- מוזגים את הנוזל לכוסות חד פעמיות קטנות. אם רוצים, מכניסים לכל כוס 2-3 ענבים, או קוביות של פירות משומרים, לפני מזיגת הג’לי או אחריה.
- מעמידים במרכז של כל כוס כפית חד פעמית או מקל ארטיק- כדי לייצב את המקל אפשר לנעוץ אותו בענב.
- מעבירים לקירור במקפיא, עד שהקרטיב מתקשה.
- משחררים את הקרטיבים מהכוסות בלחיצה. אפשר לגזור את הכוסות או לטבול את הקצה שלהן במים חמים לכמה שניות, כדי להקל על החילוץ.
- אוכלים מיד או מחזירים למקפיא עד ההגשה.
- להכנה של קרטיבים במספר צבעים: מערבבים קופסה אחת של אבקה עם 2 כוסות מים רותחים וטורפים עד קבלת נוזל חלק ללא גושים. מוזגים לכל כוס מעט מהנוזל בהתאם לגובה השכבה שרוצים ליצור. אם רוצים מחביאים ענבים או קוביות של פירות אחרים בנוזל.
- מעמידים מקל ארטיק או כפית במרכז כל כוס ומעבירים למקפיא עד התייצבות של הג’לי.
- כשהשכבה הראשונה יציבה, מכינים ג’לי בטעם נוסף באותה הדרך. מוזגים על גבי השכבה הראשונה, מוסיפים פירות ומעבירים למקפיא להתייצבות.
- חוזרים על הפעולה בהתאם למספר הטעמים שבחרנו.
- מקררים במקפיא עד שהקרטיב מתקשה.
- מחלצים מהכוסות ואוכלים מיד או מחזירים למקפיא עד ההגשה.
הערות
- להכנת הקרטיבים תצטרכו כוסות חד פעמיות קטנות, מקלות ארטיק או מקלות עגולים בינוניים (קונים בחנויות יצירה), או כפיות חד פעמיות.
הערות
- להכנת הקרטיבים תצטרכו כוסות חד פעמיות קטנות, מקלות ארטיק או מקלות עגולים בינוניים (קונים בחנויות יצירה), או כפיות חד פעמיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
היי אפשר לשים את הארטיקים בבר? או שהם ימסו
היי אור, הם ימסו