
עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
- קרין גורן
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגה
ממרחים
-
2 כוסות ממרח קינדר לבן
-
2 כוסות ממרח קינדר חלב

אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
- מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
- מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
- מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
- מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
- מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
- מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (483)
שלום קרין. את נהדרת, תודה רבה על כל המתכונים שלך. האם ניתן במתכון הזה (ובכלל) להחליף את שמן הקנולה בחמאה מומסת? תודה רבה!
היי טוביה, אפשר במתכון הזה להחליף את השמן בחמאה מומסת. לא תמיד אפשר לעשות את זה במתכונים אחרים, תלוי בתפקיד השמן במתכון
איך ממרים את השמרים לשמרים טריים? כי הבנתי שהשמרים הטריים בהרבה יותר מוצלחים!
היי שרית, צריך לשים פי שלוש שמרים טריים, אז במקרה הזה יש צורך בקובייה וחצי של שמרים טריים או 75 גרם (זה יוצא אותה הכמות)