עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגות שמרים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

ממרחים


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
  2. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
  3. מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
  4. חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
  5. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
  6. מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.

רוצים לרכוש מתנה מיוחדת לעובדים לחג? מארז “שוגר מאמא” - רב המכר החדש של קרין גורן עם המתכונים האהובים מהאוסף הפרטי שלה! לפרטים נוספים לחצו כאן!

מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (557)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      היי שירן, אם אין ברשותך ביצים L השתמשי בביצי M

    Avatar
    ליליאן נתניה

    כשמוציאים את העוגה מהתנור שמים מעל מים עם סוכר? או שאין צורך

      Avatar
      קרין גורן

      היי ליליאן, יכולה להבריש עם מי סוכר כשהעוגה יוצאת מהתנור

    Avatar
    מיכל

    עם אני רוצה להכין שוקולד בבית אז איך להכין?

      Avatar
      קרין גורן

      היי מיכל, ישם מגוון מתכונים
      מצרפת לך אחת:
      100גרם שוקולד מריר
      100גרם חמאה
      5 כפות אבקת סוכר
      3 כפות אבקת קקאו
      ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד, מוסיפים את אבקת הסוכר והקקאו ומערבבים היטב.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות