עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים ממרח. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי2). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים בממרח נוסף.
  3. מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג. מניחים לתפיחה נוספת בתבנית משומנת עוד כ-20 דקות.
  4. חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
  5. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
  6. מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.

קטגוריות

כללי

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    אורטל

    שכחתם לכתוב ברשימת המצרכים את המילוי

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody