עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
- קרין גורן
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
ממרחים
-
2 כוסות ממרח קינדר לבן
-
2 כוסות ממרח קינדר חלב
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
- מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
- מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
- מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
- מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
- מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
- מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (553)
עם אני רוצה להכין שוקולד בבית אז איך להכין?
היי מיכל, ישם מגוון מתכונים
מצרפת לך אחת:
100גרם שוקולד מריר
100גרם חמאה
5 כפות אבקת סוכר
3 כפות אבקת קקאו
ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד, מוסיפים את אבקת הסוכר והקקאו ומערבבים היטב.