עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

ממרחים


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
  2. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
  3. מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
  4. חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
  5. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
  6. מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.

מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (514)

Avatar

    Avatar
    ענבל

    היי קארין, אפשר לשים קמח שמרים במקום קמח לבן ושמרים?

      Avatar
      קרין גורן

      הי ענבל, כן אפשר

    Avatar
    יעל

    הי קרין, אפשר להקפיא? ואפשר ללוש את הבצק בידיים בלי מיקסר?

      Avatar
      קרין גורן

      היי יעל, אפשר להקפיא את העוגה המוכנה. ואפשר גם ללוש ביד את הבצק אבל תהיי מוכנה, זו עבודה קשה ללוש בצק לבד.

    Avatar
    דפנה

    אני משתמשת בקמח תופח כמה שמרים לסים ביחס לכמות הקמח התופח ?

      Avatar
      קרין גורן

      היי דפנה, אי אפשר להשתמש בקמח תופח עם שמרים. בקמח התופח כבר יש גורם התפחה, אז רצוי וצריך להשתמש בקמח לבן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות