עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע

כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

ממרחים


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
  2. מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
  3. מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
  4. חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
  5. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
  6. מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.

מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (483)

Avatar

    Avatar
    טוביה

    שלום קרין. את נהדרת, תודה רבה על כל המתכונים שלך. האם ניתן במתכון הזה (ובכלל) להחליף את שמן הקנולה בחמאה מומסת? תודה רבה!

      Avatar
      קרין גורן

      היי טוביה, אפשר במתכון הזה להחליף את השמן בחמאה מומסת. לא תמיד אפשר לעשות את זה במתכונים אחרים, תלוי בתפקיד השמן במתכון

    Avatar
    שרית הבשלנית

    איך ממרים את השמרים לשמרים טריים? כי הבנתי שהשמרים הטריים בהרבה יותר מוצלחים!

      Avatar
      קרין גורן

      היי שרית, צריך לשים פי שלוש שמרים טריים, אז במקרה הזה יש צורך בקובייה וחצי של שמרים טריים או 75 גרם (זה יוצא אותה הכמות)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות