עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמה זו אחת העוגות האהובות ביותר שיש: היא פשוטה וזריזה להכנה, סופר טעימה עם לב כמעט נוזלי, והכי טעים להגיש אותה עם גלידה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 4 ביצים L
  • 4 חלמונים L
  • 2/3
    כוס או 90 גרם קמח לבן
  • 1/4 כפית מלח דק

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. מוסיפים חלמונים, וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת.
  3. מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  4. יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות, ואופים 20-15 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים.
  6. משחררים מהתבניות ומגישים מיד.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody