
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. מוסיפים חלמונים, וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת.
- מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות, ואופים 20-15 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע.
- מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים.
- משחררים מהתבניות ומגישים מיד.
מתכון ב-10 דקות: עוגת שוקולד ונס קפה ממכרת
תגובות (15)
לכמה מנות הכמויות הללו מספיקות?
8 מנות
באיזה תבנית או תבניות צריך להשתמש ?
קוקוטים חד פעמיים בנפח חצי כוס
האם ניתן להמיר את החמאה המומסת לשמן?
כן. כמות זהה
צריך 4 ביצים ועוד 4 חלמונים כלומר סהכ 8?
כן
האם אפשר להקפיא ולהכניס לתנור כשרוצים?
אפשר לעשות בתבנית אלומיניום רגילה?
אפשר לאפות בתבנית רגילה.
האם אפשרי להכין ובשבת לחמם אותה בפלטה והיא עדין תיהיה עם שוקולד רק ונוזל?
חימום על פלטה עלול לשרוף את תחתית העוגה.
אין צורך באבקת אפיה?
היי, אין צורך באבקת אפייה במתכון זה. הביצים המוקצפות גורמות לבלילה להתרומם. בהצלחה!