עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמה זו אחת העוגות האהובות ביותר שיש: היא פשוטה וזריזה להכנה, סופר טעימה עם לב כמעט נוזלי, והכי טעים להגיש אותה עם גלידה
עוגת שוקולד חמה זו אחת העוגות האהובות ביותר שיש: היא פשוטה וזריזה להכנה, סופר טעימה עם לב כמעט נוזלי, והכי טעים להגיש אותה עם גלידה
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. מוסיפים חלמונים, וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת.
  3. מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  4. יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות, ואופים 20-15 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים.
  6. משחררים מהתבניות ומגישים מיד.

    מתכון ב-10 דקות: עוגת שוקולד ונס קפה ממכרת

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (27)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      תודה רבה!

    Avatar
    נויה

    האם מקציפים חלבונים?כמה ביצים יש בעוגה?

      Foody team
      Foody team

      לא. יש ביצים ויש חלמונים, לא חלבונים. סה”כ 8 ביצים (בלי 4 חלבונים)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody