עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמה זו אחת העוגות האהובות ביותר שיש: היא פשוטה וזריזה להכנה, סופר טעימה עם לב כמעט נוזלי, והכי טעים להגיש אותה עם גלידה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מוסיפים סוכר וטורפים היטב. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. מוסיפים חלמונים, וטורפים עד שהם נבלעים בתערובת.
  3. מנפים יחד קמח ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  4. יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות, ואופים 20-15 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רך למגע.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים דקה-שתיים.
  6. משחררים מהתבניות ומגישים מיד.

    מתכון ב-10 דקות: עוגת שוקולד ונס קפה ממכרת

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    תומר

    לכמה מנות הכמויות הללו מספיקות?

      Avatar
      Foody Foody

      8 מנות

    Avatar
    חסוי

    באיזה תבנית או תבניות צריך להשתמש ?

      Avatar
      Foody Foody

      קוקוטים חד פעמיים בנפח חצי כוס

    Avatar
    שלומית גרין

    האם ניתן להמיר את החמאה המומסת לשמן?

      Avatar
      Foody Foody

      כן. כמות זהה

    Avatar
    מאיה ש

    צריך 4 ביצים ועוד 4 חלמונים כלומר סהכ 8?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    גל

    האם אפשר להקפיא ולהכניס לתנור כשרוצים?

    Avatar
    הללי

    אפשר לעשות בתבנית אלומיניום רגילה?

      Foody team
      Foody team

      אפשר לאפות בתבנית רגילה.

    Avatar
    הדס

    האם אפשרי להכין ובשבת לחמם אותה בפלטה והיא עדין תיהיה עם שוקולד רק ונוזל?

      Foody team
      Foody team

      חימום על פלטה עלול לשרוף את תחתית העוגה.

      Foody team
      Foody team

      היי, אין צורך באבקת אפייה במתכון זה. הביצים המוקצפות גורמות לבלילה להתרומם. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody