
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
-
1 ביצה M
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 כוס נוטלה
-
1/4כוס או 35 גרם קמח תופח
-
4 קוביות שוקולד חלב קטנות
אופן הכנה
- משמנים קלות את הכוסות עם תרסיס השמן. שוברים את השוקולד לקוביות.
- בקערה טורפים את הביצה, השמן וממרח השוקולד-אגוזים.
- מוסיפים פנימה את הקמח התופח וטורפים לאיחוד.
- מחלקים את הבלילה בין 2 הכוסות. התערובת אמורה להגיע לאמצע הכוס בערך. מטביעים 2 קוביות שוקולד בכל כוס.
- מחממים דקה וחצי במיקרוגל, לתפיחה והתייצבות. מגישים.
הערות
- מכינים את הקינוח בספלי קפה לא ענקיים (250- 300 מ"ל) שמתאימים למיקרוגל
- מומלץ להגיש עם כדור גלידה מעל או מרשמלו
תגובות (20)
במה אפשר להמיר את הנוטלה. לא רוצה ממרח כלשהו
אפשר להמיר ב-2 כפות קקאו ואם העיסה מעט יבשה להוסיף קצת חלב. בהצלחה!