
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה ו-5 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
עוגה
-
200 גרם חמאה
-
2/3כוס או 120 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית גרידת תפוז
-
200 גרם מרציפן
-
5 ביצים L
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
תוספת
-
1/4כוס או 30 גרם שקדים פרוסים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר וקליפת תפוז במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית.
- חותכים את המרציפן לקוביות, מוסיפים לתערובת החמאה ומעבדים 2-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים תבנית בתרסיס שמן ומפזרים בתחתית שקדים פרוסים. משטחים בעדינות מעל השקדים את התערובת.
- אופים כ-50 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). מצננים ומגישים. שומרים מכוסה בטמפ’ החדר.
תגובות (0)