עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד

קבלו המלצה על עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד - עוגה סופר פשוטה וזריזה להכנה שמכינים בקלות בתבנית סיליקון במיקרוגל ביתי רגיל
קבלו המלצה על עוגת שיש במיקרוגל בציפוי שוקולד - עוגה סופר פשוטה וזריזה להכנה שמכינים בקלות בתבנית סיליקון במיקרוגל ביתי רגיל
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה

תערובת שיש

רוטב שוקולד


אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את חומרי העוגה. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי תערובת השיש. מוסיפים שליש מתערובת העוגה לתערובת השיש ומערבבים יחד.
  2. מניחים את התבנית על משטח עגול יציב (כדי להקל על ההעברה). משמנים את התבנית ומשטחים בה את התערובת הבהירה. מניחים מעל את התערובת החומה ומערבבים קלות בסכין.
  3. מעבירים למיקרוגל ואופים 15 דקות בעוצמת מקסימום (העוגה לא ממש תשחים אבל קיסם שינעץ בה ייצא יבש).
  4. מניחים את העוגה לצינון בטמפרטורת החדר ובינתיים מכינים רוטב שוקולד: מחממים שמנת, מוזגים על השוקולד ומערבבים לרוטב אחיד.
  5. הופכים את העוגה על כלי הגשה ומסירים את התבנית. מוזגים מעל את רוטב השוקולד ומגישים.

הערות

  • משתמשים בתבנית סיליקון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    נעמי

    אפשר קמח תופח במקום קמח ואבקת אפיה? ואם כן הכמות נשארת 2.5 כוסות קמח?

      Avatar
      קרין גורן

      כן, אפשר להמיר קמח לבן בקמח תופח. הכמיות נשארות זהות.

    Avatar
    אלישבע נוימן

    אפשר להמיר את החלב למים?

      Foody team
      מערכת Foody

      עדיף שלא

הצג עוד

קטגוריות