עוגת גבינה עם עוגיות אוראו של קרין גורן

קרין גורן משדרגת את עוגת הגבינה הקלאסית ומכינה עוגת גבינה עם עוגיות אוראו שמוסיפות קראנצ'יות וטעם שוקולדי נהדר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

  • 3
    מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1/2
    כוס או 100 גרם סוכר לבן
  • 1
    חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 500 גרם גבינת שמנת 30%
  • 3 חבילות אוראו בציפוי שוקולד לבן

אופן הכנה

  1. משמנים קלות את התבנית.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והגבינה לקרם יציב.
  3. מסדרים בתבנית בצפיפות שכבה של העוגיות השלמות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
  4. במעבד המזון טוחנים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט) לפירורים דקים. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  6. פורסים את העוגה בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody