עוגת גבינה עם עוגיות אוראו של קרין גורן

קרין גורן משדרגת את עוגת הגבינה הקלאסית ומכינה עוגת גבינה עם עוגיות אוראו שמוסיפות קראנצ'יות וטעם שוקולדי נהדר
קרין גורן משדרגת את עוגת הגבינה הקלאסית ומכינה עוגת גבינה עם עוגיות אוראו שמוסיפות קראנצ'יות וטעם שוקולדי נהדר
  • קרין
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. משמנים קלות את התבנית.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והגבינה לקרם יציב.
  3. מסדרים בתבנית בצפיפות שכבה של העוגיות השלמות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
  4. במעבד המזון טוחנים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט) לפירורים דקים. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  6. פורסים את העוגה בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    לנה

    האם אפשר להכין עם שמנת 15% במקום 30%?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    ליאן קופר

    מתאים לתבנית קוטר 26 או שיצא נמוך?

      Foody team
      Foody team

      יצא נמוך

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות