עוגת גבינה עם עוגיות אוראו של קרין גורן

קרין גורן משדרגת את עוגת הגבינה הקלאסית ומכינה עוגת גבינה עם עוגיות אוראו שמוסיפות קראנצ'יות וטעם שוקולדי נהדר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. משמנים קלות את התבנית.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והגבינה לקרם יציב.
  3. מסדרים בתבנית בצפיפות שכבה של העוגיות השלמות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
  4. במעבד המזון טוחנים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט) לפירורים דקים. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  6. פורסים את העוגה בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    הדר

    האם אפשר עוגיות אוראו רגילו ללא ציפוי? והאם אפשר שמנת מתוקה 32%?

      Avatar
      Foody Foody

      כן וכן 🙂

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody