עוגת ביסקוויטים קרמלית

קבלו מתכון נפלא של עוגת ביסקוויטים קרמלית עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים ופירורי עוגיות קרמל לקישוט
קבלו מתכון נפלא של עוגת ביסקוויטים קרמלית עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים ופירורי עוגיות קרמל לקישוט
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

גרסה מיוחדת לעוגת ביסקוויטים – עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים וגם פירורים של עוגיות קרמל טחונות לקישוט. בהשוואה לעוגה הקלאסית (שהרבה זוכרים אותה כעוגה הראשונה שהם אי פעם הכינו…) הטעמים כאן קצת יותר מתוחכמים, אבל היא עדיין מאוד קלה ומהירה להכנה.

מצרכים

מצרכים


קרם

שכבות העוגיות ופירורי עוגיות


אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את כל חומרי המלית לקצפת רכה.
  2. מסדרים שכבת עוגיות בצפיפות בתחתית התבנית (לא מרטיבים אותם - הם יתרככו מספיק במהלך קירור העוגה). מורחים מעל מחצית מהקרם. מסדרים עוד שכבת עוגיות מעל ומכסים ביתרת הקרם.
  3. טוחנים במעבד מזון את העוגיות שנשארו לפירורים ומפזרים מעל העוגה.
  4. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות הקרם והתרככות העוגיות.
  5. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Hila Mualem

    בתמונה יש הרבה יותר שכבות, איך צריך לעשות כדי שיראה כמו בתמונה?

      Foody team
      מערכת Foody

      פשוט ליצור יותר שכבות צפופות יותר

קטגוריות