עוגת ביסקוויטים קרמלית

קבלו מתכון נפלא של עוגת ביסקוויטים קרמלית עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים ופירורי עוגיות קרמל לקישוט
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

גרסה מיוחדת לעוגת ביסקוויטים - עם גבינת שמנת וממרח קרמל במלית, עוגיות קרמל במקום שכבות הביסקוויטים וגם פירורים של עוגיות קרמל טחונות לקישוט. בהשוואה לעוגה הקלאסית (שהרבה זוכרים אותה כעוגה הראשונה שהם אי פעם הכינו…) הטעמים כאן קצת יותר מתוחכמים, אבל היא עדיין מאוד קלה ומהירה להכנה.

מצרכים

קרם

שכבות העוגיות ופירורי עוגיות

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את כל חומרי המלית לקצפת רכה.
  2. מסדרים שכבת עוגיות בצפיפות בתחתית התבנית (לא מרטיבים אותם - הם יתרככו מספיק במהלך קירור העוגה). מורחים מעל מחצית מהקרם. מסדרים עוד שכבת עוגיות מעל ומכסים ביתרת הקרם.
  3. טוחנים במעבד מזון את העוגיות שנשארו לפירורים ומפזרים מעל העוגה.
  4. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות הקרם והתרככות העוגיות.
  5. מגישים קר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody