עוגיות מרוקאיות פריכות שמכינים בלי מכונה

קבלו מתכון עם טריק להכנת עוגיות מרוקאיות פריכות במיוחד שמכינים במטחנת בשר, בלי צורך בחותכן עוגיות. והבונוס? הן פרווה ומתאימות לאירוח אחרי ארוחת שבת
קבלו מתכון עם טריק להכנת עוגיות מרוקאיות פריכות במיוחד שמכינים במטחנת בשר, בלי צורך בחותכן עוגיות. והבונוס? הן פרווה ומתאימות לאירוח אחרי ארוחת שבת
  • קרין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את המרגרינה.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את מיץ התפוזים, הביצים, הסוכר, תמצית הווניל, המגרינה והשמן לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס והשומשום ומעבדים רק עד שנוצר בצק אחיד.
  5. משמנים את פני הבצק ומשאירים למנוחה בצד ל-10 דקות.
  6. מכינים מטחנת בשר: מפרקים ממנה את הסכין הפנימית ומרכיבים בפתח היציאה דיסקית עם חורים בגודל הרצוי.
  7. מעבדים את הבצק במטחנת הבשר ב”נגלות” קטנות: בכל פעם חותכים מקבץ של שערות בצק, מניחים בתבנית ומסדרים קצת. ממשיכים להניח כך עוגיות בתבנית, עם רווחים קטנים ביניהן.
  8. אופים כ-25 דקות, להזהבה. מצננים ומפזרים את אבקת הסוכר לקישוט. שומרים בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    אופק שבילי

    הי יעבוד גם עם שקית זילוף או שחובה מכונה?

      Avatar
      קרין גורן

      היי אופק, אפשר לנסות עם שק זילוף כפול, כלומר שני שקי זילוף אחד בתוך השני כדי שהתערובת לא תפרוץ החוצה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

תגיות