
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל55 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים11
מצרכים
-
1/2כוס או 120 מ"ל מיץ תפוזים
-
3 ביצים L
-
1 1/4כוסות או 250 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
200 גרם מרגרינה
-
3/4כוס או 180 מ"ל שמן קנולה
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
1/2כוס או 50 גרם קוקוס טחון
-
1/2כוס או 50 גרם שומשום
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את המרגרינה.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את מיץ התפוזים, הביצים, הסוכר, תמצית הווניל, המגרינה והשמן לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס והשומשום ומעבדים רק עד שנוצר בצק אחיד.
- משמנים את פני הבצק ומשאירים למנוחה בצד ל-10 דקות.
- מכינים מטחנת בשר: מפרקים ממנה את הסכין הפנימית ומרכיבים בפתח היציאה דיסקית עם חורים בגודל הרצוי.
- מעבדים את הבצק במטחנת הבשר ב”נגלות” קטנות: בכל פעם חותכים מקבץ של שערות בצק, מניחים בתבנית ומסדרים קצת. ממשיכים להניח כך עוגיות בתבנית, עם רווחים קטנים ביניהן.
- אופים כ-25 דקות, להזהבה. מצננים ומפזרים את אבקת הסוכר לקישוט. שומרים בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר.
תגובות (5)
אין עלייך ,אלופת העולם אני מנסה לשתף אפשר
האם יש דרך להכין בלי מכונת בשר?
פשוט לפורר את הבצק בידיים או עם מזלג במקום במטחנת בשר, ולהמשיך כרגיל
מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?
אפשר חלב או חלב צמחי (שקדים, סויה) או מים אם אין ברירה (: בהצלחה!