עוגיות מרוקאיות פריכות שמכינים בלי מכונה

קבלו מתכון עם טריק להכנת עוגיות מרוקאיות פריכות במיוחד שמכינים במטחנת בשר, בלי צורך בחותכן עוגיות. והבונוס? הן פרווה ומתאימות לאירוח אחרי ארוחת שבת
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

  • 1/2
    כוס או 120 מ"ל מיץ תפוזים
  • 3 ביצים L
  • 1 1/4
    כוסות או 250 גרם סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 גרם מרגרינה
  • 3/4
    כוס או 180 מ"ל שמן קנולה
  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 1/2
    כוס או 50 גרם קוקוס טחון
  • 1/2
    כוס או 50 גרם שומשום
  • 4 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את המרגרינה.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את מיץ התפוזים, הביצים, הסוכר, תמצית הווניל, המגרינה והשמן לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס והשומשום ומעבדים רק עד שנוצר בצק אחיד.
  5. משמנים את פני הבצק ומשאירים למנוחה בצד ל-10 דקות.
  6. מכינים מטחנת בשר: מפרקים ממנה את הסכין הפנימית ומרכיבים בפתח היציאה דיסקית עם חורים בגודל הרצוי.
  7. מעבדים את הבצק במטחנת הבשר ב”נגלות” קטנות: בכל פעם חותכים מקבץ של שערות בצק, מניחים בתבנית ומסדרים קצת. ממשיכים להניח כך עוגיות בתבנית, עם רווחים קטנים ביניהן.
  8. אופים כ-25 דקות, להזהבה. מצננים ומפזרים את אבקת הסוכר לקישוט. שומרים בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody