ניו יורק צ’יז קייק

עוגת גבינה ניו יורק של מלכת האפייה קרין גורן, הכי מושלמת שיש בלי למצמץ. עם מילוי גבינת שמנת עשירה והנחיות ברורות להכנה, מחכה לכם ביס מענג!
עוגת גבינה ניו יורק של מלכת האפייה קרין גורן, הכי מושלמת שיש בלי למצמץ. עם מילוי גבינת שמנת עשירה והנחיות ברורות להכנה, מחכה לכם ביס מענג!
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת.
  2. מהדקים את תערובת הפירורים לתחתית ולדופן תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
  3. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  4. מכינים את המלית: במיקסר טורפים את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל, עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה.
  5. מוסיפים את הביצים אחת אחת וטורפים היטב.
  6. מוסיפים גם את השמנת החמוצה, וטורפים שוב עד לקבלת תערובת חלקה.
  7. מוציאים את התבנית עם התחתית מהמקפיא, עוטפים את תבנית האפייה מבחוץ ברדיד אלומיניום, כדי להבטיח את אטימותה, ויוצקים פנימה את מלית הגבינה.
  8. מניחים את התבנית בתוך תבנית נוספת גדולה יותר המכילה אותה בנוחות ובעלת דפנות גבוהים.
  9. יוצקים מים רותחים לתבנית הגדולה עד מחצית גובה דפנות התבנית עם העוגה.
  10. אופים בתנור במשך כ-60 דקות, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה.
  11. מוציאים את העוגה מהתנור, ומניחים לה להתקרר לחלוטין בתוך אמבט המים.
  12. כשהעוגה קרה, מוציאים מאמבט המים ומעבירים למקרר למשך 24 שעות.
  13. שומרים את העוגה במקרר מכוסה בניילון נצמד ומגישים אותה קרה.

    עוגת גבינה ניו יורק 3
    עוגת גבינה ניו יורק מושלמת!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (9)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      מה הכוונה? להחליף במה?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות