בורקס גבינה כחולה ופקאן

קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בורקס

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל חמאה ודבש, כדי שיהיה קל למרוח.
  3. מניחים את המלאווח על משטח עבודה, חותכים לשמונה משולשים (כמו פיצה) ומורחים בתערובת החמאה והדבש.
  4. מניחים במרכז מעט גבינה כחולה ואגוזים ומגלגלים לקרואסון. הכי נוח לעצב את הבצק הממולא לצורה של קרואסון אבל אפשר גם שושנים או טבעות.
  5. מורחים בביצה ומקשטים בזרעי חרדל, שומשום או קצח.
  6. אופים כ-20 דקות, עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות