-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
ההורים שלי אומרים שהכי טוב לפתוח את הצום עם מרק ושקדי מרק. מעניין מה הם יגידו על המרק הזה – מנת הפנטזיה שלי שאני חולמת עליה כל יום הכיפורים: מרק שוקולד חם עם פצפוצי שקדים מתוקים וכדור גלידה.
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק שוקולד
-
2 כוסות חלב 3%
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפיות תמצית וניל
-
1 כף גדושה אבקת קקאו
-
300 גרם שוקולד מריר
הגשה
אופן הכנה
- מכינים “שקדי מרק”: טורפים יחד חלבון ומים. מוסיפים סוכר וסוכר וניל. מערבבים פנימה שקדים פרוסים. משטחים את התערובת על תבנית משומנת בתרסיס שמן ומפזרים מעט שומשום מעל לקישוט. אופים בתנור שחומם ל-160 מעלות עד להשחמה. שוברים את הגושים שנוצרו ומניחים להתקרר. שומרים בכלי אטום.
- מכינים מרק שוקולד: בסיר מביאים לרתיחה חלב ושמנת. מוסיפים תמצית וניל וקקאו וטורפים היטב לקבלת שוקולטה חמה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד.
- מרכיבים ומגישים: יוצקים לכלי הגשה, מקשטים בשקדי מרק, שמים מעל גם כדור גלידה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים “שקדי מרק”: טורפים יחד חלבון ומים. מוסיפים סוכר וסוכר וניל. מערבבים פנימה שקדים פרוסים. משטחים את התערובת על תבנית משומנת בתרסיס שמן ומפזרים מעט שומשום מעל לקישוט. אופים בתנור שחומם ל-160 מעלות עד להשחמה. שוברים את הגושים שנוצרו ומניחים להתקרר. שומרים בכלי אטום.
- מכינים מרק שוקולד: בסיר מביאים לרתיחה חלב ושמנת. מוסיפים תמצית וניל וקקאו וטורפים היטב לקבלת שוקולטה חמה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד.
- מרכיבים ומגישים: יוצקים לכלי הגשה, מקשטים בשקדי מרק, שמים מעל גם כדור גלידה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)