מרק שוקולד עם שקדי מרק וגלידה

מרק שוקולד מטריף עם שקדי מרק וגלידה שמכינים בקלי קלות וכל הילדים יתאהבו בו. קינוח ייחודי מושלם וללא גלוטן
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

ההורים שלי אומרים שהכי טוב לפתוח את הצום עם מרק ושקדי מרק. מעניין מה הם יגידו על המרק הזה - מנת הפנטזיה שלי שאני חולמת עליה כל יום הכיפורים: מרק שוקולד חם עם פצפוצי שקדים מתוקים וכדור גלידה.

מצרכים

שקדי מרק

  • 1 חלבון L
  • 1 כף מים
  • 1/3 כוס סוכר לבן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 200 גרם שקדים פרוסים
  • 1 כפית שומשום

מרק שוקולד

  • 2 כוסות חלב 3%
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כף גדושה אבקת קקאו
  • 300 גרם שוקולד מריר

הגשה

  • גלידה מוכנה

אופן הכנה

  1. מכינים “שקדי מרק”: טורפים יחד חלבון ומים. מוסיפים סוכר וסוכר וניל. מערבבים פנימה שקדים פרוסים. משטחים את התערובת על תבנית משומנת בתרסיס שמן ומפזרים מעט שומשום מעל לקישוט. אופים בתנור שחומם ל-160 מעלות עד להשחמה. שוברים את הגושים שנוצרו ומניחים להתקרר. שומרים בכלי אטום.
  2. מכינים מרק שוקולד: בסיר מביאים לרתיחה חלב ושמנת. מוסיפים תמצית וניל וקקאו וטורפים היטב לקבלת שוקולטה חמה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד.
  3. מרכיבים ומגישים: יוצקים לכלי הגשה, מקשטים בשקדי מרק, שמים מעל גם כדור גלידה ומגישים מיד.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody