סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון

סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון זה קינוח חמוד, מיוחד וקל להכנה, ללא גלוטן, והוא בעצם במקביל גם המנה האחרונה וגם כלי ההגשה שלה
סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון זה קינוח חמוד, מיוחד וקל להכנה, ללא גלוטן, והוא בעצם במקביל גם המנה האחרונה וגם כלי ההגשה שלה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלסילות


אופן הכנה

  1. ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן לדילול.
  2. שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
  3. מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז’ט מסיליקון.
  4. מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
  5. מקפיאים עד השימוש. מקלפים בעדינות את המנג’ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
  6. מגישים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות