מרנג עם מקצפת תות

ניסיתם כבר מרנג עם מקצפת תות? מדובר בקינוח וורדרד קפוא, מהמם וטעים, ללא גלוטן, שמכינים בקלי קלות מ-3 מרכיבים בלבד. מתאים גם לפסח
ניסיתם כבר מרנג עם מקצפת תות? מדובר בקינוח וורדרד קפוא, מהמם וטעים, ללא גלוטן, שמכינים בקלי קלות מ-3 מרכיבים בלבד. מתאים גם לפסח
  • קרין
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם מעט מים רותחים על אש נמוכה. בקערה מערבבים חלבונים וסוכר.
  2. מניחים את הקערה מעל סיר האדים ומניחים לתערובת להתחמם תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע.
  3. מעבירים את התערובת החמה לקערה המיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה.
  4. בינתיים טוחנים את התותים לרסק (שומרים כמה תותים יפים לקישוט).
  5. מעבירים חצי מהתערובת לשקית זילוף עם צנטר בעל פייה חלקה בקוטר 1 ס”מ ושמים בצד.
  6. מוסיפים את התותים לקצף שנותר במיקסר ומקציפים עוד דקה לקבלת מקצפת תות. מעבירים לשקית זילוף ושומרים במקרר עד שהקעריות יהיו אפויות וקרות.
  7. את הקצף ה”נקי” ששמנו בשקית זילוף מזלפים לקעריות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. אופים ב-120 מעלות למשך שעתיים. מצננים.
  9. ממלאים במקצפת התות ומעבירים למקפיא.
  10. מקשטים בחצי תות ומגישים קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ליאת בורוביץ

    כמה תותים? סלסלה של 500גר’ או של קילו?

      Avatar
      קרין גורן

      היי, סלסילה של חצי קילו

קטגוריות