טוסט מושחת של שוקולד ובננות בקרואסון

רוצים לדעת איך ממחזרים מאפים ישנים, למשל קרואסונים? מכינים טוסט מושחת של שוקולד ובננות בקרואסון. כמה דקות ספורות, והשחיתות הזו מוכנה
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

  • 1 קרואסון חמאה גדול
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס מים
  • נוטלה
  • 20 גרם שוקולד חלב
  • 1/2 בננה בינונית
  • אבקת סוכר
  • סירופ מייפל

אופן הכנה

  1. מכינים סירופ סוכר: שמים סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות נוספות.
  2. חותכים בננה לפרוסות. קוצצים דק שוקולד חלב.
  3. מרכיבים טוסט: מרטיבים את פנים הקרואסון במעט סירופ סוכר, מורחים נוטלה ומפזרים שוקולד בנדיבות. מסדרים מעל פרוסות בננה.
  4. סוגרים בחזרה וקולים בטוסטר לחיצה.
  5. מגישים חם עם סירופ מייפל מעל.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody