בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן

קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

כשמבקשים ממני להביא משהו מתוק, אני מכינה את עצמי: אני כבר יודעת שחצי מהאמהות כל הזמן בדיאטה- וכשאני מביאה כיבוד או שהן נשברות ואוכלות ושונאות אותי, או שהן מסתכלות על כולם אוכלים ומתייסרות - וגם שונאות אותי. ואתם כבר יודעים שאני חייבת שכולם יהיו מרוצים, אז לכבוד הנשים (והגברים) שבדיאטה תמידית אני אופה עוגת אננס בלי טיפת שמן או חמאה. מכינים אותה במעבד מזון, ועד שתספיקו להגיד “בחושה אננס רכה ועסיסית (דלת שומן)” היא כבר תהיה מוכנה.

מצרכים

עוגה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
  4. מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
  5. ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
  6. מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar

    קמח לבן? ללא אבקת אפייה? לא קמח תופח?

      Avatar
      Foody Foody

      היי לילך, במתכון יש אבקת סודה לשתייה שעוזרת לתהליך התפיחה. בהצלחה!

    Avatar

    איזה גודל של קופסת שימורי אננס? די דחוף מתכננת לאפות היום תודה מראש

      Avatar
      Foody Foody

      קופסת שימורים רגילה שלאחר סינון נותנת 340 גרם אננס פחות או יותר

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody