בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן

קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

כשמבקשים ממני להביא משהו מתוק, אני מכינה את עצמי: אני כבר יודעת שחצי מהאמהות כל הזמן בדיאטה- וכשאני מביאה כיבוד או שהן נשברות ואוכלות ושונאות אותי, או שהן מסתכלות על כולם אוכלים ומתייסרות - וגם שונאות אותי. ואתם כבר יודעים שאני חייבת שכולם יהיו מרוצים, אז לכבוד הנשים (והגברים) שבדיאטה תמידית אני אופה עוגת אננס בלי טיפת שמן או חמאה. מכינים אותה במעבד מזון, ועד שתספיקו להגיד “בחושה אננס רכה ועסיסית (דלת שומן)” היא כבר תהיה מוכנה.

מצרכים

עוגה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
  4. מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
  5. ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
  6. מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (7)

    Avatar
    לילך

    קמח לבן? ללא אבקת אפייה? לא קמח תופח?

      Avatar
      Foody Foody

      היי לילך, במתכון יש אבקת סודה לשתייה שעוזרת לתהליך התפיחה. בהצלחה!

    Avatar
    מלי

    איזה גודל של קופסת שימורי אננס? די דחוף מתכננת לאפות היום תודה מראש

      Avatar
      Foody Foody

      קופסת שימורים רגילה שלאחר סינון נותנת 340 גרם אננס פחות או יותר

    Avatar
    רותם

    הכנתי את העוגה ומשום מה היא יצאה דחוסה וצמיגית ולא אכילה. מה יכולה להיות הבעיה?

      Avatar
      Foody Foody

      יכולות להית לזה כמה סיבות:
      יתכן עיבוד יתר של נחומרים. לאחר הוספת הקמח לבלילה צריך לערבב אותו ממש ממש בקצרה. ערבוב יתר יוצא עוגה דחוסה.
      יכול להיות שהוצאת אותה מהתנור לפני הזמן, ויתכן שחום התנור היה נמוך מדי.

    Avatar
    Orly Moses

    2 כוסות סוכר. זה לא יוצא מתוק מידי?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody