
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
כשמבקשים ממני להביא משהו מתוק, אני מכינה את עצמי: אני כבר יודעת שחצי מהאמהות כל הזמן בדיאטה- וכשאני מביאה כיבוד או שהן נשברות ואוכלות ושונאות אותי, או שהן מסתכלות על כולם אוכלים ומתייסרות - וגם שונאות אותי. ואתם כבר יודעים שאני חייבת שכולם יהיו מרוצים, אז לכבוד הנשים (והגברים) שבדיאטה תמידית אני אופה עוגת אננס בלי טיפת שמן או חמאה. מכינים אותה במעבד מזון, ועד שתספיקו להגיד “בחושה אננס רכה ועסיסית (דלת שומן)” היא כבר תהיה מוכנה.
מצרכים
עוגה
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
- מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
- מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
- ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
- מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.
תגובות (9)
קמח לבן? ללא אבקת אפייה? לא קמח תופח?
היי לילך, במתכון יש אבקת סודה לשתייה שעוזרת לתהליך התפיחה. בהצלחה!
איזה גודל של קופסת שימורי אננס? די דחוף מתכננת לאפות היום תודה מראש
קופסת שימורים רגילה שלאחר סינון נותנת 340 גרם אננס פחות או יותר
הכנתי את העוגה ומשום מה היא יצאה דחוסה וצמיגית ולא אכילה. מה יכולה להיות הבעיה?
יכולות להית לזה כמה סיבות:
יתכן עיבוד יתר של נחומרים. לאחר הוספת הקמח לבלילה צריך לערבב אותו ממש ממש בקצרה. ערבוב יתר יוצא עוגה דחוסה.
יכול להיות שהוצאת אותה מהתנור לפני הזמן, ויתכן שחום התנור היה נמוך מדי.
2 כוסות סוכר. זה לא יוצא מתוק מידי?
אפשר במקום האננס פרות אחרים? יש לי 5 נקטרינות ושזיפים ו 2 אגסים בשלים.
ודאי. אפשר עם כל פרי שאוהבים.