בורקס מלאווח עם קשקבל

בורקס מלאווח פריך וזהוב מבצק מוכן במילוי תפוחי אדמה וגבינת קשקבל
בורקס מלאווח פריך וזהוב מבצק מוכן במילוי תפוחי אדמה וגבינת קשקבל
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים עד לריכוך.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. מסננים ומועכים את תפוחי האדמה לפירה. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים. מוסיפים את הביצה ומגרדים פנימה את הקשקבל.
  4. מניחים כל מלאווח על נייר אפייה משומן וחוצים לשניים (מרכיבים כל בורקס מחצי מלאווח).
  5. שמים כף של המלית בצד אחד של 1/2 המלאווח ומקפלים לשניים.
  6. מהדקים את השוליים בעזרת שיני המזלג, כדי שהם לא ייפתחו באפייה. מסדרים על גבי התבנית, אופים 25 דקות להשחמה ומגישים.

הערות

  • אם רוצים, טובלים את הבורקסים לפני האפייה בקערה עם שומשום, לקישוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות