סכין

אנרג`י בר. צילום: דניאל לילה

אנרג`י בר

אנרג'י בר בריא וטעים זה חטיף פשוט להכנה, מלא בכל טוב, שאפשר להכין בקלות מראש, ולקחת ללימודים או עבודה על תקן ארוחת ביניים מזינה
ריפעת. צילום: דניאל לילה

ריפעת

ריפעת אלה קרקרים מתוקים בניחוח אניס. כדי לקבל עוגיות דקיקות במיוחד, ניתן להשתמש בשתי שקיות אבקת אפייה- העוגיות יתפחו מאוד באפייה ואז ישתטחו
קרואסון שקדים. צילום: דניאל לילה

קרואסון שקדים

קרואסון שקדים זה המצאה של קונדיטורים שנועדה להציל קרואסוני חמאה שלא נמכרו. טובלים אותם בסירופ, מוסיפים מלית שקדים עשירה, אופים ונהנים מקרואסון שקדים טרי
קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה. צילום: דניאל לילה

קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה

קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה זה מאפה שמרים עשיר, טעים, יפהפה ומרשים בצורת בורג עם מלית עשירה של פרג בתוספת דבש, שקדים וצימוקים
קליפות הדרים מסוכרות. צילום: דניאל לילה

קליפות הדרים מסוכרות

קליפות הדרים מסוכרות זה הכי קינוח סבתא שיכול להיות. קל להכין לבד בבית וכיף לאכול סתם ככה, או להשתמש כחומר גלם בהכנת מאפים וקינוחים
פאי פקאן מושקע ויפהפה. צילום: דניאל לילה

פאי פקאן מושקע ויפהפה

פאי פקאן מושקע ויפהפה המורכב מקלתית בצק פריך עדין וחמאתי במילוי פקאנים מקורמלים ומעל הכל מניפת פקאנים יפהפיה בזיגוג מייפל. תתכוננו למחמאות!
פאי לאוהבי פרג. צילום: דניאל לילה

פאי לאוהבי פרג

פאי לאוהבי פרג זה קינוח טעים, יפה ומרשים שמורכב מקלתית פריכה, מלית פרג עשירה ומפנקת עם תוספת דבש ושקדים, ורשת יפהפיה מבצק פריך שחום
עוגת שמרים

עוגת שמרים “משוך אותי”

עוגת שמרים "משוך אותי" זו עוגה שפורסים בידיים, בלי סכין, עם מלית שוקולד קלה להכנה. אפשר למלא את העוגה גם במלית אגוזים או כל מלית אחרת
עוגת שמנת קדאיף של פעם. צילום: דניאל לילה

עוגת שמנת קדאיף של פעם

עוגת שמנת קדאיף של פעם זו עוגה שהייתה נמכרת לפני שנים כמעט בכל בית קפה, עם שכבת הווניל הקרמית הנדיבה והאטריות הקראנצ'יות הדקיקות מלמעלה ומלמטה
עוגת שזיפים של פעם. צילום: דניאל לילה

עוגת שזיפים של פעם

עוגת שזיפים של פעם זו עוגה נוסטלגית מושלמת, עוגה טעימה של סבתות - תחתית פריכה, שכבת שזיפים מתוקים, ענן קצף חלבון ופירורים פריכים וזהובים מעל
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים