קוביות בראוניז מקושטות

בראוניז מפנקים וגם 26% שומן פחות? אפשרי וסופר טעים! קוביות בראוניז מקושטות בעוגיות, תותים, בייגלה ועוד – כאלו שלא תרצו להפסיק לזלול
בראוניז מפנקים וגם 26% שומן פחות? אפשרי וסופר טעים! קוביות בראוניז מקושטות בעוגיות, תותים, בייגלה ועוד – כאלו שלא תרצו להפסיק לזלול
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הבראוניז: ממיסים את השוקולד והלורפק בקערה במיקרוגל, מוסיפים את הסוכר והביצים וטורפים בזריזות לאיחוד.
  3. מוסיפים לקערה את הקמח והמלח וטורפים עד שאין גושים.
  4. מעבירים את בלילת הבראוניז לתבנית 25*25 ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות עד שהשוליים מתחילים להיסדק.
  5. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ומוזגים על הבראוניז.
  6. מקפיאים 10 דקות להתייצבות.
  7. חותכים ומקשטים בעוגיות, בייגלה, עדשים, תותים ושקדים פרוסים קלויים. בתיאבון!
קוביות בראוניז מקושטות2
מקשטים בכל מה שאוהבים - קוביות בראוניז נפלאות. צילום: יעל קצב
קוביות בראוניז מקושטות
קוביות בראוניז מקושטות - סופר טעימות! צילום: יעל קצב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות