קרוקי CROOKIE – קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ’יפס
קרוקי CROOKIE - קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שמשגע את הרשת. קרואסון שמתפצפץ בפה, ממולא עוגיות נימוחות שוקולדיות מטריפות - כל ביס יותר וואו מהקודם
קרוקי CROOKIE - קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שמשגע את הרשת. קרואסון שמתפצפץ בפה, ממולא עוגיות נימוחות שוקולדיות מטריפות - כל ביס יותר וואו מהקודם
- קרין גורן
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרואסונים
-
6 יחידות קרואסוני חמאה גדולים
בצק עוגיות
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס סוכר חום כהה
-
1 ביצה L
-
1 כפית תמצית וניל
-
300 גרם קמח לבןאו 2 כוסות ו-2 כפות
-
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
-
1 1/2 כוסות שוקולד צ’יפס
קישוט
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר.
- מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
- מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים לבצק דביק. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים את הבצק וממלאים קרואסונים. מניחים פיסות בצק גם מלמעלה.
- אופים כ-15 דקות עד להזהבת בצק העוגיות מלמעלה - הוא יגלוש החוצה קצת וזה כל היופי.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר.
- מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
- מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים לבצק דביק. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
- פורסים את הבצק וממלאים קרואסונים. מניחים פיסות בצק גם מלמעלה.
- אופים כ-15 דקות עד להזהבת בצק העוגיות מלמעלה - הוא יגלוש החוצה קצת וזה כל היופי.
- מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)