קרוקי CROOKIE – קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ’יפס

קרוקי CROOKIE - קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שמשגע את הרשת. קרואסון שמתפצפץ בפה, ממולא עוגיות נימוחות שוקולדיות מטריפות - כל ביס יותר וואו מהקודם
קרוקי CROOKIE - קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שמשגע את הרשת. קרואסון שמתפצפץ בפה, ממולא עוגיות נימוחות שוקולדיות מטריפות - כל ביס יותר וואו מהקודם
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרואסונים

בצק עוגיות

קישוט


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר.
  2. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
  3. מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים לבצק דביק. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
  5. פורסים את הבצק וממלאים קרואסונים. מניחים פיסות בצק גם מלמעלה.
  6. אופים כ-15 דקות עד להזהבת בצק העוגיות מלמעלה - הוא יגלוש החוצה קצת וזה כל היופי.
  7. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

    קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולדצ'יפס
    קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ’יפס. צילום: יעל קצב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות