עוגה בחושה בטעם וניל שאי אפשר להפסיק ליישר

קרין גורן מכינה את העוגה המושלמת ליד הקפה - עוגה בחושה בטעם וניל עם פירורים זהובים ופריכים שמכינים צ'יק צ'אק
קרין גורן מכינה את העוגה המושלמת ליד הקפה - עוגה בחושה בטעם וניל עם פירורים זהובים ופריכים שמכינים צ'יק צ'אק
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבניות בתרסיס שמן.
  2. במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים בצד.
  3. לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים, השמנת החמוצה ואבקת האפייה ומעבדים עוד 20-15 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  4. משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים (מפוררים בידיים אם הם התגבשו מעט). הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבניות וזה בסדר - העוגות תופחות מאוד בתנור.
  5. אופים כ-40 דקות עד שהעוגות תפוחות וספוגיות למגע, הפירורים זהובים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מצננים ומגישים. שומרים בטמפרטורת החדר.

הערות

  • מהמתכון יוצאות 2 עוגות בתבניות אינגליש קייק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (21)

להגיב על נעמי רוזנצוייג לבטל

Avatar

    Avatar
    Drora Ezra

    שלום, הפרסומות באתר שלך גורמות לאי נוחות ממשית, אני לא אבקר כאן. אולי אני זקנה מדי

      Avatar
      קרין גורן

      היי דרורה, מצער לקרוא, הפרסומות לא אמורות להוות מטרד

    Avatar
    נעמי רוזנצוייג

    לא נראה לי שאאפה את העוגה הזאת שוב. יצאה לא משהו בצורה וגם הטעם לא מדהים. איפה הוניל?

      Foody team
      מערכת Foody

      יש שימוש בסוכר וניל

    Avatar
    cake

    היי, ניתן להפוך את העוגה לפרווה? האם יש תחליף לשמנת?

      Foody team
      מערכת Foody

      מחליפים את החמאה במחמאה, ואת השמנת החמוצה ביוגורט טבעוני

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות