עוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה)

תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. אם רוצים להכין את העוגה בתבנית מלבנית ענקית שתספיק לכל הכיתה, מכפילים את המרכיבים פי 2
תראו כמה יתרונות יש לעוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה): ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים, והיא אפילו פרווה ומאוד מאוד טעימה. אם רוצים להכין את העוגה בתבנית מלבנית ענקית שתספיק לכל הכיתה, מכפילים את המרכיבים פי 2
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

    1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
    2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
    3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן וסוכר וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה תוך כדי הוספת מים רותחים בהדרגה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
    4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

 

רוצים לראות איך מכינים עוד עוגת שוקולד מחוררת ועסיסית? לחצו כאן

מתכון ב-10 דקות: עוגת שוקולד ונס קפה ממכרת

חיתוכיות נחטפות של שוקולד וחמאת בוטנים

עוגת שוקולד ואבוקדו, כן כן אבוקדו

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (813)

Avatar

    Avatar
    טליה

    הכנתי את העוגה – קלה להכנה ויצאה ממש עסיסית וטובה!!! תודה רבה!! 🙂

      Avatar
      קרין גורן

      הי טליה, מחם את הלב לשמוע

      Avatar
      קרין גורן

      הי טליה, תודה רבה, מחמם את הלב לשמוע

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות