-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
3 ביצים L
-
2/3 כוס סוכר לבן
-
3 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
קישוט
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי - מוסיפים כף מים, ואם הוא דביק - מוסיפים מעט קמח, או מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ וקורצים לבבות בעזרת חותכן עוגיות.
- מניחים את הלבבות באופן מרווח תבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומורחים מיד בחלבון ומפזרים סוכריות קופצות. מחזירים לתנור ל-1/2 דקה לייבוש החלבון. מצננים ואוכלים.
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי - מוסיפים כף מים, ואם הוא דביק - מוסיפים מעט קמח, או מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ וקורצים לבבות בעזרת חותכן עוגיות.
- מניחים את הלבבות באופן מרווח תבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומורחים מיד בחלבון ומפזרים סוכריות קופצות. מחזירים לתנור ל-1/2 דקה לייבוש החלבון. מצננים ואוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (17)
אפשר להכין מהבצק בה עוגת מספרים?
עדיף שלא, הבצק יוצא יחסית קשיח ופחות מתאים לעדינות של עוגת המספרים. יש כאן מתכון לעוגת מספרים, אם רוצים את הבצק לבן – מוותרים על הקקאו:
https://www.carine.co.il/foody_recipe/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%99%d7%aa-%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9f-%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%9f/?auto=1
היי.
אם יש קמח תופח לוותר על אבקת אפיה?
כן