קרמוגיות וניל עם הפתעת קינדר חלב

קרמוגיות וניל ממולאות ממרח בטעם קינדר חלב אלה עוגיות חמאה קטנות, עדינות ורכות, פשוטות להכנה ודי זריזות, עם מלית מוכנה וניגוד צבעים מפתה
קרמוגיות וניל ממולאות ממרח בטעם קינדר חלב אלה עוגיות חמאה קטנות, עדינות ורכות, פשוטות להכנה ודי זריזות, עם מלית מוכנה וניגוד צבעים מפתה
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מאז שהצגתי באחת התוכניות מתכון של קרמוגיות חלבה (עוגיות שוקו שבתוכן מסתתר קרם חלבה בהיר) לא מפסיקים לבקש ממני גם את ה”גרסה ההפוכה” – מתכון של עוגיות בהירות ממולאות קרם כהה.

אז הנה בשבילכם, חדש מהתנור – קרמוגיות וניל עם מלית קינדר חלב בפנים.

כדי שאפשר יהיה להחביא את המחית בקלות בעוגיות, בגלגול פשוט ביד- אני מקפיאה מראש כפיות של המלית על מגש מרופד נייר אפייה. מי שנוח לו יותר להשתמש בשקית זילוף במקום בכפיות, יכול לזלף טיפות על המגש (אבל לא לוותר על ההקפאה להתקשות…)

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

בצק


אופן הכנה

  1. מניחים כפיות ממרח קינדר חלב על מגש מרופד נייר אפייה ומקפיאים להתקשות (חצי שעה לפחות).
  2. במיקסר מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל לתערובת קרמית. מוסיפים ביצה ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קמח, אבקת סודה ומלח ומעבדים לבצק אחיד, רך ולא דביק.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מגלגלים את הבצק ל-25 כדורים ומשטחים בידיים ל”פיתות”. מניחים במרכז כל “פיתה” עיגול קינדר קפוא וסוגרים לכדור ממולא. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים 10 דקות, עד שהעוגיות משתטחות מעט ומזהיבות בשוליים (הן אמורות להישאר יחסית בהירות).
  6. מצננים מעט וטורפים.

    רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!

    קרמוגיות וניל ממולאות נוטלה. צילום: דניאל לילה
    קרמוגיות וניל ממולאות נוטלה. צילום: דניאל לילה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (94)

Avatar

    Avatar
    נעמה

    אם רוצים לדייק כמה גרם אמור להיות כל כדור ש בצק?

      Foody team
      Foody team

      בין 20 ל-25 גרם..

    Avatar
    לירן

    ניתן להוסיף למתכון הזה קקאו על מנת להפוך את העוגיות לחומות?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להחליף 1/4 כוס קמח בקקאו.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody