ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
  2. מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
  3. בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
  4. בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
  5. מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
  6. מצפים בסוכר ומגישים

רוצים עוד מתכון שווה של ספינג’ אוורירי? לחצו כאן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (59)

Avatar

    Avatar
    Revi Delowe

    עשיתי מתכון מעולה רק שכמות המים היא 700 מל אחרי מלא ניסיונות ,ולא 4 כוסות מידה. אני רוצה מחר להכין חצי כמות .האם להורחד הכל בחצי? מה עם הביצה? והמלח? אשמח לעזרה.תודה

      Avatar
      קרין גורן

      היי רויטל, אכן להוריד הכל בחצי. את המים את יכולה להוסיף בהדרגתיות ולהרגיש את המרקם

    Avatar
    גני

    עוד שאלה~בסרטון נאמר 3 דקות לישה אבל במתכון כתוב 5~6 דקות. מה עדיף? שואלת כי באחת התגובות אמרו להיזהר מלישת יתר. תודה קארין

      Avatar
      קרין גורן

      להיצמד תמיד למתכון הכתוב (לעתים המתכונים מתעדכנים בהתאם לניסיון)

    Avatar
    גני

    חג שמח! מבולבלת. פה כתוב להוציא אויר מהבצק אבל בסרטון אחר שלך אמרת לא להוציא אויר. מה המשמעות של הוצאת האויר ואיך (בערך) אני עושה את זה?

      Avatar
      קרין גורן

      היי, תמיד עדיף ללכת לפי המתכון הכתוב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות