ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
- קרין גורן
-
מרכיבים10
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 10 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספינג'
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 1/2 כפות שמרים יבשים
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 ביצה M
-
1 כפית מלח דק
-
4 כוסות מים פושרים
טיגון
-
3 ליטר שמן קנולה
הגשה
אופן הכנה
- משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
- מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
- בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
- בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
- מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מצפים בסוכר ומגישים
אופן הכנה
- משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
- מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
- בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
- בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
- מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מצפים בסוכר ומגישים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (59)
עשיתי מתכון מעולה רק שכמות המים היא 700 מל אחרי מלא ניסיונות ,ולא 4 כוסות מידה. אני רוצה מחר להכין חצי כמות .האם להורחד הכל בחצי? מה עם הביצה? והמלח? אשמח לעזרה.תודה
היי רויטל, אכן להוריד הכל בחצי. את המים את יכולה להוסיף בהדרגתיות ולהרגיש את המרקם
עוד שאלה~בסרטון נאמר 3 דקות לישה אבל במתכון כתוב 5~6 דקות. מה עדיף? שואלת כי באחת התגובות אמרו להיזהר מלישת יתר. תודה קארין
להיצמד תמיד למתכון הכתוב (לעתים המתכונים מתעדכנים בהתאם לניסיון)
חג שמח! מבולבלת. פה כתוב להוציא אויר מהבצק אבל בסרטון אחר שלך אמרת לא להוציא אויר. מה המשמעות של הוצאת האויר ואיך (בערך) אני עושה את זה?
היי, תמיד עדיף ללכת לפי המתכון הכתוב