לחם ערמונים של ארז קומרובסקי

קבלו מתכון של לחם ערמונים של ארז קומרובסקי - מאפה שמרים ביתי, עשיר ומיוחד במינו, שמכינים בצורת סהר ובתוספת נפלאה וטעימה של ערמונים
קבלו מתכון של לחם ערמונים של ארז קומרובסקי - מאפה שמרים ביתי, עשיר ומיוחד במינו, שמכינים בצורת סהר ובתוספת נפלאה וטעימה של ערמונים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. לשים היטב את כל חומרי הבצק (חוץ מהערמונים) עד לקבלת בצק רך ורטוב. אם הבצק מרגיש יבש מדי, מוסיפים מעט נוזלים.
  2. בסוף הלישה מוסיפים את הערמונים ומועכים אותם קצת בידיים תוך כדי לישה.
  3. מעצבים לכיכרות בצורת סהר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  5. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות כ־35 דקות, עד שתפיחה על צידו התחתון של הלחם מפיקה צליל חלול.
  6. מצננים לפני הפריסה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    קרן

    אפשר עם קמח לחם?תחליף פרווה במקום חמאה?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר להשתמש בקמח לחם, אבל מכיוון והוא יותר גס, המרקם של הלחם ישתנה, אבל הוא עדיין יהיה מאוד טעים. ואפשר להחליף את החמאה במרגרינה.

      Foody team
      מערכת Foody

      כדאי ללוש 5-7 דקות אחרי שמסיימים להוסיף את כל הרכיבים לקערת המיקסר ולשים לב שהבצק הופך לגמיש לח ונעים. בהצלחה!

    Avatar
    לירז

    האם אפשר להחליף את הקמח הלבן במלא?

      Avatar
      מיכל חן

      מה זמן ההתפחה הראשונה?

      Foody team
      מערכת Foody

      אין בבצק הזה שתי התפחות. מכינים את הבצק, מעצבים את הלחמים ומתפיחים בתבנית כשעה. בהצלחה (:

קטגוריות